Armata Rom├ón─â, avertisment privind Pokemonii ├«n timpul unui exerci╚Ťiu cu americanii

image
Solda╚Ťii rom├óni ╚Öi americani se tem de Pokemoni

├Än cel mai modern poligon al Armatei Rom├óne, Cincu din zona Bra╚Öov, au loc ast─âzi manevre de amploare rom├óno-americane cu tancuri. Surprinz─âtor este ├«ns─â, c─â speria╚Ťi de fenomenul Pokemeon, reprezentan╚Ťii Ministerului Ap─âr─ârii au f─âcut public un apel c─âtre juc─âtori s─â nu caute personajele jocului ├«n zona exerci╚Ťiului potrivit difgi24.ro. La ac╚Ťiune particip─â ca observator ╚Öi pre╚Öedintele Klaus Iohannis.

ÔÇ×In aten╚Ťia juc─âtorilor de #PokemonGo! Pentru evitarea situa╚Ťiilor nepl─âcute ce pot ap─ârea ├«n c─âutarea de Pokemoni, va atentionam ca, astazi, incepand cu ora 09.30, se vor executa trageri de lupta in poligonul de la Cincu, judetul BrasovÔÇŁ este apelul publicat de Ministerul Ap─âr─ârii pe site. Este vorba de exerci╚Ťiul militar multina╚Ťional 'Saber Guardian-16' care se desfasoar─â la Centrul de Instruire pentru Lupta al Fortelor Terestre 'Getica' din Cincu, judetul Brasov ╚Öi este cea mai mare ac╚Ťiune de acest tip desf─â╚Öurat─â ├«n ╚Ťara noastr─â ├«n ultimii ani.

Potrivit MApN, la exerci╚Ťiu iau parte peste 900 de militari din For╚Ťele Terestre Romane, ├«mpreun─â cu 1.700 de militari americani, dota╚Ťi cu tancuri M1A2 Abrams ╚Öi blindate Bradley. Ca invita╚Ťi au venit ╚Öi 47 de militari canadieni, cu ma╚Öini de lupt─â ale infanteriei.

Printre scenariile exerci╚Ťiului se num─âr─â ╚Öi simularea unui atac pe r├óul Olt a unei coloane de blindate inamice

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg