─ésta da curaj! Florinel de la Vi┼čina huzure┼čte cu so┼úul preot ├«n casa iubitului spaniol

simeon stalpnicul png
Florinel și Philip Clemets s-au plimbat pe malul Mării Meditarane

Nu s-au mai v─âzut de c├óteva luni bune, ├«ns─â iat─â c─â acum Florinel de la Vi╚Öina este din nou cu so╚Ťul s─âu, fostul preot britanic Philip Clements. Culmea, cei doi huzuresc acum ├«n casa actualului iubit al lui Florinel, spaniolul Jeronimo.

S-au c─âs─âtorit pe 25 aprilie 2017, ├«ns─â ├«n toamna aceluia┼či an s-au desp─âr╚Ťit. Florin Marin (25 de ani) ╚Öi Philip Clements au hot─âr├ót ├«ns─â s─â nu divor╚Ťeze, de╚Öi separarea lor a fost destul de scandaloas─â. Britanicul ├«n v├órst─â de 79 de ani i-a cump─ârat tinerelului un apartament de lux ├«n Bucure┼čti, au locuit o vreme ├«mpreun─â, ├«ns─â ├«ntr-o diminea╚Ť─â b─âtr├ónul i-a dat lui Florinel un pumn, pentru c─â acesta dormea prea mult.

simeon stalpnicul png
Cei doi so╚Ťi s-au desp─âr╚Ťit, dar nu au divor╚Ťatfoto: arhiv─â personal─â

A fost pic─âtura care a umplut paharul, iar la scurt timp dup─â desp─âr┼úire, Florinel de la Vi╚Öina s-a cuplat cu un afacerist spaniol, pe nume Jeronimo Jesus de la Vega, care-l r─âsfa╚Ť─â cu tot ce-i pofte┼čte inima. Iat─â ├«ns─â c─â rom├ónul nu s-a dezlipit nici de b─âtr├ónelul so╚Ť, iar zilele acestea s-au rev─âzut dup─â mult timp. Florin a profitat de faptul c─â iubitul spaniol e plecat ├«n vacan╚Ť─â ╚Öi l-a primit pe Philip ├«n casa acestuia, din Alicante, Spania. Cei doi profit─â din plin de vacan┼ú─â, se plimb─â pe plaj─â ┼či se bucur─â de intimitate.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
Florinel ┼či Jeronimo Jesus de Vega
cub cub anamaria prodan lauren╚Ťiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elon musk png
Prezentare formular digital PLF - 18 dec 2021 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
incendiu de padure grecia jpeg
image png
image png
Plaja 2 Mai (24) jpg