Atenție! O femeie a amenințat la metrou călătorii

simeon stalpnicul png
Această femeie a amenințat astăzi o călătoare la metrou

Aveți grijă dacă vă aflați la metrou! Un nou incident a fost semnalat de o călătoare. O femeie a amenințat-o pe peron, iar polițiștii sunt în alertă.

UPDATE, ora 11.30

Polițiștii anunță faptul că suspecta a fost prinsă la stația Pipera și a fost dusă la audieri. Se pare că femeia este un om al străzii și bântuie zilnic pe Magistrala Pipera-Berceni. Chiar și așa, autoritățile sunt în continuare în alertă. ”Femeia are 57 de ani, este din București, a amenințat-o și i-a spus ceva și referitor la copii, că sunt morți. Călătoarea s-a prezentat imediat la Poliție. Acesta este gestul pe care-l trebuie să-l facă oricine atunci când se simte amenințat. Oricum, majoritatea polițiștilor din stații acționează în civil”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt la Poliția Capitalei.

”Nu scapi de mine”. Acestea sunt cuvintele pe care o femeie i le-a spus astăzi unei călătoare la metrou. S-a întâmplat la stația Aurel Vlaicu, iar bucureșteanca de 42 de ani s-a dus imediat la Poliția Metrou să reclame.

”În jurul orei 10.00, o femeie a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung,  căciulă neagră, geantă bej și cizme negre.  Pe braț purta o haină de culoare neagră. Poliția Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de amenințare. Rugăm cetățenii să respecte indicațiile colegilor noștri aflați în stațiile de metrou și să manifeste prudență. Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist” , anunță autoritățile.

123456 3 jpeg
Camerele de supraveghere au surprins-o pe femeie în stația Aurel Valicu

Incidentul vine după ce o tânără a fost aruncată marți seara în fața metroului, la stația Dristor 1 de către o femeie pe care nu o cunoștea.

simeon stalpnicul png
Polițiștii sunt prezenți în mijlocul călătorilor, la stația Piața UniriiFoto: Dan L. Brumar
cub visarion alexa png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Adelina Pestriţu
Protest Mahsa Amini FOTO EPA-EFE
blog
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg