Au ascuns ţigările de contrabandă în sutien! Vânzătoare trimise în judecată

Procurorii de la Crimă Organizată nu le-au iertat! Opt femei cu vârste între 26 şi 62 de ani, vânzătoare la cârciumi şi magazine dintr-un sat vasluian, au fost trimise în judecată. Femeile sunt acuzate că s-au constituit într-un grup infracţional organizat şi că au vândut, în ultimii trei ani, aproape 50.000 de pachete de ţigări de contrabandă. De teama controalelor, femeile ţineau pachetele de ţigări ascunse în sân.

Alături de cele opt vânzătoare a fost trimis în judecată şi patronul magazinelor săteşti, Vasile Fâşicaru (62 ani), considerat liderul grupului. Potrivit procurorilor DIICOT Vaslui, în comuna Zorleni s-a constituit, din 2013, o grupare specializată în valorificarea unor cantităţi mari de ţigări provenite din contrabandă, introduse în ţară de cetăţeni moldoveni sau de cetăţeni români. ”Activitatea infracţională se desfăşoară în jurul numitului Fâşicaru Vasile şi a concubinei acestuia, Ghiorghiţă Mirela, care au coordonat activitatea grupului, de aprovizionare, transport, deţinere şi punere în vânzare de ţigări de provenienţă Republica Moldova, ţigările fiind puse în vânzare prin intermediul magazinelor deţinute pe raza comunei Zorleni de către Fâşicaru Vasile”, se arată în rechizitoriul procurorilor DIICOT.

Ţigările erau valorificate la magazinele săteşti, prin intermediul vânzătoarelor angajate cu contract de muncă, în perioada 2013 – 2015. Femeile erau instruite de cei doi cu privire la preţurile de vânzare şi la atitudinea pe care s-o adopte în cazul unor controale. Vânzătoarelor li se impunea să aibă asupra lor doar câteva pachete de ţigări, ţinute sub îmbrăcăminte, în zona sânilor, unde lucrătorii de poliţie, de obicei bărbaţi, nu pot verifica.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
fata diavol jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Lotul I al A1 Autostrada Sibiu Pitești pe ultima sută de metri Captură video YouTube Adrian Ioan Gica jpg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg