AUR anunţă că protestele "societăţii civile independente" vor continua

image
Mii de persoane au protestat duminic─â sear─â ├«n Pia╚Ťa Victoriei Surs─â foto: Inquam Photos

Alian┼úa pentru Unirea Rom├ónilor (AUR) a postat mar╚Ťi, pe pagina de socializare un anun╚Ť conform c─âruia protestele "societ─â┼úii civile independente" vor continua "at├óta vreme c├ót actuala coali┼úie de guvernare nu va pleca urechea la glasul unei Rom├ónii zdrobite sub povara actualelor m─âsuri dictatoriale".

Mii de oameni au protestat ├«n toat─â ╚Ťara pentru a doua zi la r├ónd fa╚Ť─â de restric╚Ťiile impuse ├«n Rom├ónia ├«n contextul pandemiei de COVID-19. Revendic─ârile au fost diferite, de la restric╚Ťiile de circula╚Ťie, la redeschiderea sectorului HoReCa, dar ╚Öi ├«mpotriva ÔÇŁdictaturii medicaleÔÇŁ ╚Öi a purt─ârii m─â╚Ötilor ├«n aer liber, relateaz─â Hotnews.ro.

Protestele au fost organizate de c─âtre AUR, iar la manifesta╚Ťia din Bucure╚Öti au participat lideri ai partidului, ├«n frunte cu George Simion, dar ╚Öi senatoarea Diana ╚śo╚Öoac─â, exclus─â din AUR.

Mar╚Ťi, 30 martie, pe pagina de Facebook a Alian╚Ťei pentru Unirea Rom├ónilor a fost scris un nou mesaj, ├«n care reprezentan╚Ťii acesteia anun╚Ť─â c─â vor continua s─â protesteze."Protestele societ─â┼úii civile independente continu─â ┼či ast─âzi ┼či vor continua at├óta vreme c├ót actuala coali┼úie de guvernare nu va pleca urechea la glasul unei Rom├ónii zdrobite sub povara actualelor m─âsuri dictatoriale. Falimenta┼úi, r─âma┼či f─âr─â slujbe, ├«nc─ârca┼úi cu dob├ónzile care se adun─â lun─â de lun─â , min┼úi┼úi pe "canale oficiale", sechestra┼úi ├«n case, lipsi┼úi de cele mai banale pl─âceri ale vie┼úii, rom├ónii se ridic─â", se arat─â ├«ntr-o postare pe pagina de Facebook a AUR.

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
cove si sotia in turcia JPG
jojo vacanta culinara jpeg
regina letizia (5) jpg
carrie si boris johnson
image png
image
image
image
image
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg
florin citu 1 840x500 jpeg