Automat cu măști de protecție la Sibiu. Ce orașe urmează

Ultima actualizare:

    Foto: sibiuindependent.ro
Foto: sibiuindependent.ro

Napolitane și sucuri, cum erați obișnuiți? Nu, de la acest automat puteți cumpăra măști de protecție împotriva noului coronvirus. Un prim dispozitiv cu măşti chirugicale, mănuşi şi gel dezinfectant a fost deschis la Sibiu în Piaţa Cibin. Vor fi instalate asemenea automate şi în Bucureşti, Constanţa sau Suceava.

Primul automat de vânzare a echipamentelor de protecţie a fost amplasat în Piaţa Cibin din Sibiu. Trecătorii pot face plata atât în numerar, cât şi cu cardul, Preţurile mijloacelor de protecție sunt asemănătoare celor din farmacii. Astfel, o mască de protecţie cu trei straturi costă 3,5 lei, iar o mască de protecţie FFP2 se vinde cu 20 lei. Sunt disponibile şi două kituri: unul cu o mască şi două perechi de mănuşi, la 5 lei, şi un altul, cu două măşti şi patru perechi de mănuşi, care costă 10 lei.

Gel dezinfectant și ochelari de protecție

Tot de aici, cei care au nevoie îşi pot cumpăra ochelari de protecţie la 15 lei, precum şi gel dezinfectant, la 10 lei (sticluță de 40 de mililitri) și 25 de lei (recipient de 500 de mililitri). Astfel de automate vor exista în viitorul apropiat şi în alte oraşe din ţară.

„Am decis să amplasăm acest prim automat pentru vânzarea echipamentelor de siguranţă în cea mai mare piaţă agro-alimentară din Sibiu, fiindcă că este una dintre zonele din oraş cu cel mai mare trafic pietonal. Considerăm că este un demers util atât pentru sibienii care merg la cumpărături, cât şi pentru producătorii locali, care îşi vând marfa în Pieţa Cibin”, spun, pentru sibiuindependent.ro, reprezentanţii firmei Visto International.

Investiție de 7.000 de euro

Potrivit Agerpres, compania are deja comenzi pentru asemenea aparate şi din Suceava, Constanţa şi Bucureşti. Directorul firmei, George Vintilă, dezvăluie că automatele sunt importate din Italia. Pentru a pune în funcţiune un astfel de automat cu materiale de protecţie este nevoie de o investiţie minimă de 6.000 - 7.000 de euro.

Vezi video și mai multe imagini pe sibiuindependent.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net