Bătut, cu banii luaţi şi cariera destrămată


    2015: Alexandru şi-a revenit din punct de vedere fizic, dar nu mai poate face sportFoto: Dorin Constanda
2015: Alexandru şi-a revenit din punct de vedere fizic, dar nu mai poate face sportFoto: Dorin Constanda

Click! a fost în vizită la tânărul junior de la Steaua, bătut cu bestialitate şi băgat în comă anul trecut de un coleg de liceu. La un an de la incident, 30 de zile de spitalizare şi opt luni de recuperare, tânărul a fost nevoit să renunţe la carieră, din cauza problemelor medicale. Agresorul este încă în libertate.

În urmă cu un an, Alexandru Ungureanu, legitimat la Steaua, grupa juniori, a fost găsit leşinat în curtea şcolii, după ce un coleg i-a aplicat o bătaie soră cu moartea când terminase orele. Tânărul fotbalist a fost găsit plin de sânge de medicii de la ambulanţă, care l-au dus direct în sala de operaţie. A suferit dublă fractură nazală, cu o tăietură de 14 cm, zdrobirea maxilarului şi multiple traumatisme la cutia craniană. 

2014: Juniorul de la Steaua a fost bătut cu bestialitate de un coleg
2014: Juniorul de la Steaua a fost bătut cu bestialitate de un coleg

Reporterii Click! l-au vizitat pe Alexandru acasă, ca să afle cum se simte. Tânărul s-a pus cu burta pe carte, după ce a fost nevoit să se lase de fotbal, din cauza problemelor pe care le are în urma incidentului. „Acum mă ţin de şcoală, învăţ pentru examenul la facultate. Anul trecut, eram împrumutat de Steaua la ACS Berceni şi aveam rezultate foarte bune, aveam un loc asigurat din sezonul următor în lotul mare. Însă, din cauza problemelor de sănătate, au renunţat la mine. Am dureri de cap, de nas, ameţeli, probleme cu vederea în unele momente. Încă fac recuperare şi sper să îmi revin, să găsesc o echipă care să mă dorească. Cu antrenament, mă pot pune la punct. Îmi vine să plâng când îmi dau seama că mi s-a răpit dreptul la o carieră frumoasă”, ne-a povestit tânărul, vizibil afectat de tot ce i s-a întâmplat. În urma evenimentului, la insistenţele părinţilor, Liceul Mircea Eliade l-a exmatriculat pe agresor. 

Tatăl fotbalistului ne-a mărturisit că este uluit că, la un an de la incident, cel care i-a băgat fiul în spital nu a primit nici măcar o amendă. “Nu ne vine să credem că un huligan care era să-mi omoare băiatul este încă în libertate, iar fiului meu - care s-a chinuit de la 5 ani pe terenul de fotbal - i s-a luat dreptul la un viitor. Am primit verdictul procurorului şi ni s-a comunicat că agresorul, potrivit noului Cod Penal, nu poate ajunge nici la şcoala de corecţie, nu poate fi nici închis şi nici amendă nu i se poate da”, ne-a spus Fane Ungureanu, indignat.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg