Beatrice și Moise, copilașii care au căzut de la etaj, au fost înmormântați. Mama gemenilor, externată pentru funeralii

Ultima actualizare:

    Copilașii au fost înmormântați sâmbătă, 14 augustfoto: Antena3.ro
Copilașii au fost înmormântați sâmbătă, 14 augustfoto: Antena3.ro

Scene cumplite la Ploiești, la înmormântarea gemenilor de 2 ani, care au murit după ce au căzut de la etajul 10. Mama lor a fost externată de la Psihiatrie, pentru a-și conduce copiii pe ultimul drum.

Micuții, care au murit, miercuri seară, după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti, au fost înmormântați sâmbătă, 14 august, anunță Antena3.ro. La funeralii au participat ambii părinți, mama gemenilor fiind externată de la psihiatrie, special pentru tristul eveniment.


    Beatrice și Moise erau născuți pe 30 iulie 2019foto: Antena 3
Beatrice și Moise erau născuți pe 30 iulie 2019foto: Antena 3

Imaginile te lasă fără cuvinte: două sicrie albe, două cruci, zeci de coroane, mesaje emoționante, durere și revoltă. Micuții Beatrice și Moise, născuți pe 30 iulie 2019, au fost conduși pe ultimul drum, după ce miercuri, 11 august, și-au găsit sfârșitul într-un mod cumplit: au căzut de la etaj, în timp ce mama lor asculta manele și făcea un live pe Facebook.  


    Micuții au fost înmormântați în sicrie albefoto: Antena 3.ro
Micuții au fost înmormântați în sicrie albefoto: Antena 3.ro

Gemenii ar fi căzut de la etaj când mama lor era live pe Facebook

În imaginile transmise pe Facebook de mama celor doi frați, care au murit după ce au căzut de la etajul zece, apare femeia, alături de fiul său cel mare, în vârstă de cinci ani, au confirmat pentru News.ro surse judiciare. Timp de trei minute şi jumătate femeia transmite live pe reţeaua de socializare. Alături de fiul său, ea ascultă manele, iar la un moment dat îşi aprinde o ţigară. Transmisia se încheie brusc, când se aud bătăi insistente în uşă, iar femeia spune: „Ia vezi, Alino, cine e? Alino! Vezi cine buşeşte în halul ăla?”.

Sursele judiciare au precizat că se fac cercetări pentru a se stabili dacă transmisia avea loc chiar în momentul în care copiii cădeau de la etajul 10. Aceleaşi surse au declarat că, în acest moment, nu există suspiciunea că cei doi fraţi ar fi fost împinşi să cadă de la etaj. 

Citește și:

Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 publica obsesiv tragedii despre copii. Postările șocante de pe Facebook

Medic, despre mama gemenilor decedați: "Mi s-a părut foarte teatrală şi parcă mai puţin îndurerată decât m-aş fi aşteptat"

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net