Ce a pățit o mamă cu doi copii, chiar în centrul Timișoarei. Nu a sărit nimeni să o ajute

Ultima actualizare:

    Copilul își verifică trotineta FOTO: Pixabay.com (generică)
Copilul își verifică trotineta FOTO: Pixabay.com (generică)

O tânără mamă cu doi copii a trecut prin momente groaznice, chiar în centrul Timișoarei, unde ieșise cu cei mici pentru a petrece ziua de 1 Iunie. Un grup de femei a furat una dintre trotinetele micuților și au încercat să se facă nevăzute. Femeia a ieșit cu bine din această situație, chiar dacă nimeni nu a sărit să o ajute.

Tânăra a povestit întreaga întâmplare pe Facebook, pentru a trage un semnal de alarmă, mai ales că, deși zona era înțesată de oameni, nici măcar o persoană nu i-a sărit în ajutor, scrie Opinia Timișoarei.

Cum a recuperat tânăra troniteta din mâinile hoațelor

Întreaga scenă s-a petrecut în jurul orelor 17.00. Femeia și cei mici s-au oprit să cumpere ceva de la o tarabă cu produse tradiționale, iar cei mici și-au sprijinit trotinetele de un gard. În câteva clipe, una dintre acestea a dispărut.

Mămica a întrebat în stânga și în dreapta, însă se pare că nimeni nu văzuse ce se întâmplase. Parcă intrase în pământ. Atenția i-a fost atrasă de un grup de femei. A așteptat să vadă ce se întâmplă și a descoperit cu stupoare că acestea îi furase trotineta.

A mers după ele până le-a ajuns din urmă și le-a cerut să i-o înapoieze, în caz contrar va chema poliția. Deși s-a iscat un scandal monstru, nimeni nu a sărit să o ajute să recupereze trotineta.

”Am scos kinderii la plimbare și, la întoarcere, le-am promis că le cumpăr niște chestii de la căsuța aia cu jucării ”tradiționale”. Cu noi aveam și cele două trotinete pe care băieții le-au rezemat de gardul verde de vis a vis. Totul a durat câteva minute, puține, pentru că deja văzuseră ce doreau încă de la venire. În momentul când mă întorc să iau trotinetele, deja una dispăruse, cea mare”, a povestit timișoreanca pe Facebook.

Femeia a povestit că a întrebat-o inclusiv pe vânzătoarea de la chioșc, iar aceasta i-a spus că nu văzuse nimic. Însă până la urmă și-a dat seama cine furase trotineta.

”Copiii mai să plângă… Atenția îmi este atrasă de un grup de femei și rămân pe fază… La un moment dat, le văd că se ridică de pe bancă și, odată cu ele, apare și trotineta la una din ele, acoperită cu un morman de geci…

Le prind din urmă la semafor și le spun să lase trotineta jos, altfel chem poliția, la care una din ele îmi zice că a crezut că e aruncată și nu-mi mai trebuie și să am grijă de lucruri dacă vreau să nu dispară. Va imaginați că fierbeam de nervi, lumea se uita… și atât! Simț civic - 0. Nimeni nu a schițat nimic, eram eu împotriva a 6 minoritare și 15 cetățeni ai orașului… repet simț civic-0” a povestit femeia.

Timișorenii s-au distrat de 1 Iunie

În timpul acesta, primarul orașului, Dominic Fritz, povestea pe pagina sa de Facebook succesul de care s-a bucurat organizarea evenimentelor de Ziua Copilului.

”Mii de părinți cu copii s-au bucurat azi de spectacole cu dansuri de toate felurile, de muzică, ateliere educative și meșteșugărești, distracție. Să fie unii cu ceilalți, în sărbătoare, după un an greu.

Am avut și onoarea să conduc o cursă cu trenulețul prin Parcul Copiilor. Toți pasagerii au ajuns cu bine la destinație, deși unii s-au plâns că nu i-am dus la plajă”, a scris primarul Timișoarei.

Iar la sfârșitul lunii mai, edilul spunea că Poliția Locală Timișoara va patrula cu bicicletele prin zonele aglomerate.

Citește și: 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net