Ce impresie i-a lăsat Brigitte Macron lui Carmen Iohannis. Mesajul publicat după vizita oficială

simeon stalpnicul png
Aceasta este fotografia pe care Carmen Iohannis a publicat-o pe profilul personalfoto: arhiva personală

Președintele francez Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte, au vizitat săptămâna trecută România, unde i-au cunoscut pe Klaus și Carmen Iohannis.

Din fotografii s-a înțeles că întâlnirea dintre șefii de stat și cele două Prime Doamne a fost una de bun augur. Mai mult decât atât, specialiștii în limbajul corpului au concluzionat că Brigitte și Carmen s-au simțit bine una în prezența celeilalte. Ei bine, iată că a venit și verdictul, direct de la sursă.

Pentru a înlătura orice dubii, Carmen Iohannis a publicat pe profilul personal un mesaj cu impresii după vizita oficială a lui Emmanuel și Brigitte Macron în România.

„O întâlnire deosebită și plină de farmec cu Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron”, a scris ea, în dreptul unei fotografii cu ele două, din timpul evenimentului.

Pe parcursul vizitei, Brigitte Macron și Carmen Iohannis au fost nedespărțite: s-au ținut de mână, s-au plimbat împreună, au râs, și chiar s-au abătut de la traseul urmat de soții lor, pentru a admira împreună niște straie populare.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
colaj mormant elisabeta a II-a
image png
cub anca pandrea png
Melania şi Donald Trump
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
elon musk foto profimedia
Proliferarea nucleară  O amenințare reală jpeg
image
image
image
image
Melania şi Donald Trump
poluare matasari Foto
michelle si barack obama
kate middleton
dureri menstruale
Prinţul Charles şi Camilla au participat la un festival bavarez şi au ciocnit o halbă de bere în onoarea celui mai nou membru al familiei, Archie Harrison  jpeg