Ce se întâmplă cu câinii lui Vadim: «Nu dau bani pentru mâncarea lor»

Ultima actualizare:

    Vadim Tudor (stânga) își iubea nespus câinii și adesea își acuza colegii din politică de fapte de cruzime împotriva animalelorfoto: Arhiva Personală
Vadim Tudor (stânga) își iubea nespus câinii și adesea își acuza colegii din politică de fapte de cruzime împotriva animalelorfoto: Arhiva Personală

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață luni, 14 septembrie, la 65 de ani, lăsând în urmă o soție, două fiice, dar și nu mai puțin de 30 de câini. Chiar dacă nu a fost bogat, familia „Tribunului” va avea de suferit și din punct de vedere financiar după trecerea acestuia în neființă.

Așa se face că soția lui, Doina, a făcut un apel la marii oameni de afaceri și politicieni pentru a le găsi un loc de muncă celor două fete, Eugenia și Lidia. „Am acasă 30 de căței, avem foarte multe cheltuieli. Ele două (Eugenia și Lidia, n.r.) sunt la facultate, nu am vorbit cu Domnul Gigi Becali. Rugămintea mea ar fi fost dacă poate să le angajeze pe cele două fete undeva”, spunea Doina Vadim Tudor, la câteva zile după decesul soțului ei.

Iar Becali i-a răspuns imediat. Finanțatorul FC Steaua, într-o conferință de presă, le-a confirmat soției și ficelor lui Vadim Tudor că le va ajuta. Cu toate acestea, se pare că patrupezii pe care fostul lider PRM i-a iubit nespus vor rămâne în voia sorții, pentru că patronul stelist nu este dispus să hrănească și cățeii din adăpost.

„Am vorbit că o să-i ajut. Eu o să vorbesc cu soţia şi o să le ajut. E şi un proiect acum la Senat, prin care poate renunţa la pensia ei şi să ia pensia domnului Vadim, dacă este mai mare. Eu m-am interesat peste tot să văd dacă pot să o angajez pe fiica lui şi la Parlamentul European. Să vedem ce va fi. O să merg la soţia lui să vorbesc. Eu o să ajut, dar am auzit că nu ştie cum o să se descurce cu câinii, eu nu dau mâncare la câini”, a declarat el.

Câinii lui Vadim, plânsete sfâșietoare la înmormântare

Corneliu Vadim Tudor a adăpostit, în curtea vilei dintr-un cartier select al Bucureștiului, 30 de câini pe care a făcut tot posibilul să-i hrănească și să îi îngrijească. Patrupezii i-au adus un ultim omagiu protectorului lor la înmormântare, iar plânsetele lor au sfâșiat sufletele tuturor celor veniți să îl conducă pe Vadim Tudor pe ultimul drum. 

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net