Circulație întreruptă pe mai multe drumuri naționale, din cauza inundațiilor


    Circulaţie întreruptă pe două drumuri naţionale din Hunedoara şi Cluj, dar şi pe un drum judeţean din Gorj, în urma ploilor şi inundaţiilorFOTO: ISU Cluj
Circulaţie întreruptă pe două drumuri naţionale din Hunedoara şi Cluj, dar şi pe un drum judeţean din Gorj, în urma ploilor şi inundaţiilorFOTO: ISU Cluj

Circulaţia rutieră este întreruptă, sâmbătă, pe două drumuri naţionale - DN 66A în judeţul Hunedoara şi DN 1R în judeţul Cluj - şi un drum judeţean din Gorj, din cauza ploilor abundente şi inundaţiilor din ultimele zile, anunţă Centrul Infotrafic.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, sâmbătă dimineaţă, sunt semnalate două drumuri naţionale, respectiv un drum judeţean cu circulaţia rutieră întreruptă ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile.

Astfel, DN 66A Uricani - Câmpul lui Neag este blocat, la kilometrul 27+900 de metri, în judeţul Hunedoara, traficul auto fiind deviat provizoriu pe un drum logistic, pe creasta barajului.

De asemenea, este blocat DN 1R, în localitatea Sâncraiu, judeţul Cluj, circulaţia fiind deviată pe DJ 126, prin localitate.

Traficul este oprit şi pe DJ 672C, în localitatea Runcu, judeţul Gorj.

Totodată, pentru a permite desfăşurarea unei competiţii automobilistice, sâmbătă, în intervalul orar 09.30 – 16.30, vor fi instituite restricţii de circulaţie pe DN 7C (Transfăgărăşan), pe tronsonul kilometric 62 (Barajul Vidraru) – 104 (Conacul Ursului).

Pe de altă parte, valorile de trafic pe centura Capitalei sunt crescute dinspre localitatea Glina către Autostrada A2 (localitatea Manolache). Având în vedere vremea frumoasă din acest week-end, se preconizează că traficul auto către litoral va fi intens.

Citește și:

Un pod s-a prăbușit În Hunedoara din cauza viiturii. Nu se mai poate intra în Lupeni

VIDEO Baricadă de frica Prutului dezlănțuit! 20.000 de saci cu nisip, puși în calea apelor

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg
cub sexy teniswomen png
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg