Comandaţi taxiul direct de pe mobil şi aveţi Internet gratuit în maşină

image
O astfel de imagine va apărea pe ecranul smartphone-ului înaintea plasării comenzii

O nouă aplicaţie pentru smartphone va fi lansată azi şi ea vă permite să vă alegeţi şoferul de taxi cu un singur click. Găsirea unui taxi este, de multe ori, un sport extrem în Bucureşti. De acum, această problemă dispare. Posesorii sistemelor Android şi iOS, cu care sunt dotate majoritatea telefoanelor mobile din ultimele generaţii pot comanda un taxi cu o singură atingere de ecran graţie unei aplicaţii ce va fi lansate oficial azi.

Aplicaţia Star Taxi, care poate fi descărcată gratuit şi de pe www.startaxi.ro , vă oferă acces direct către sute de şoferi de taxi aflaţi în program, toţi dotaţi cu câte un smartphone primit din partea iniţiatorilor, aparate cu care vor recepţiona comenzile. Sistemul e simplu: când comandaţi un taxi direct de pe telefonul mobil, aplicaţia vă permite să vizualizaţi maşinile libere aflate în apropierea locului în care vă aflaţi. În funcţie de cine vă răspunde, puteţi alege dintre şoferii disponibili, căci pe ecran vă apare numele şi poza taximetristului, compania pentru care lucrează, tariful pe kilometru, dar şi calificativele care i-au fost acordate de alţi călători. În plus, veţi primi un cod prin care veţi beneficia de Internet Wi Fi în maşină pe tot parcursul călătoriei. Totul e gratuit, fiind facilitat de aplicația Star Taxi, cea prin care, în viitorul apropiat, veţi putea plăti şi cursa direct din contul bancar. Deocamdată, aplicaţia e disponibilă doar în Bucureşti, dar din ianuarie va fi operaţională şi în multe alte oraşe mari din ţară.

Traseul unei comenzi1. Aplicaţia detectează automat locaţia clientului, acesta trimite comanda2. Comanda e trimisă taxiurilor libere din zonă, care sunt căutate timp de câteva secunde3. Pe ecran apar datele primului şofer care acceptă comanda, precum şi timpul estimat până la sosire4. Dacă şoferul e acceptat, utilizatorul primeşte informaţii despre distanţa ce urmează să fie parcursă de maşină, primeşte parola pentru Internet WiFi şi poate comunica prin chat cu şoferul

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Tragedie Indonezia, EPA jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
cub andreea banica animat gif
Vladimir Putin alături de cei 4 lideri ai teritoriilor ucrainene anexate FOTO EPA-EFE
Deputatul Andrei Guruliov  Foto captură The Mirror
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png