Fostul director al Administrației Penitenciarelor a fost găsit mort. Motivul decesului

Ultima actualizare:

Fostul director al Administrației Penitenciarelor, Claudiu Cătălin Bejan, a fost găsit decedat într-o cameră de hotel din Mamaia. Autoritățile au deschis dosar penal. 

image

Fostul director al Administrației Penitenciarelor, Claudiu Cătălin Bejan, a fost găsit mort în camera sa de hotel din stațiunea Mamaia. 

Claudiu Cătălin Bejan era, la momentul morții, director în cadrul Secretariatului General al Guvernului și a ocupat și funcția de consilier al ministrului Justiţiei, Ana Birchall.

Bejan a fost și director al Administrației Penitenciarelor, iar apoi a fost înlocuit, în urma unei decizii controversate a ministrului Justitiei, Raluca Pruna, cu Marius Vulpe. 

Oficialul este cunoscut ca suferind de probleme cardiace, iar cauza morții se presupune că a fost un infarct. 

Autoritățile anchetează îndeaproape cazul, iar în cauza s-a dechis un dosar penal. Pe corpul bărbatului nu au fost găsite urme de violență, ceea ce înlesnește ideea că decesul ar fi survenit în urma unui stop cardiac. 

Pentru stabilirea circumstanțelor în care Claudiu Cătălin Bejan a murit, trupul său neînsuflețit a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei. 

Potrivit IPJ Constanța cercetările sunt efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale.

„Astăzi, în jurul orei 12.20, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o cameră de hotel situat pe bulevardul Mamaia, a fost găsit un bărbat decedat. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 54 de ani. Pe trupul neînsufleţit nu au fost constatate urme vizibile de violenţă. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale”, transmite IPJ Constanţa, potrivit Adevarul.ro.

Claudiu Cătălin Bejan și-a început cariera în 1995

Claudiu Cătălin Bejan a ocupat funcția de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor în 2013, iar în urmă cu an fusese director adjunct al aceleiaşi instituţii. Bejan s-a pensionat trei ani mai târziu, în 2016. 

Acesta a fost director adjunct Educaţie şi Asistenţă Psihosocială la Penitenciarul Poarta Albă, iar apoi a condus ANP, din februarie 2010 până în mai 2012.

Cariera lui Cătalin Claudiu Bejan a început cariera în septembrie 1995 ca ofiţer instructor, la Penitenciarul Slobozia. În mai 1997, Bejan a ajuns la ANP pe un post de consilier juridic, post pe care l-a ocupat până în octombrie 2002.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net