Cornelia Mihail, femeia de 81 de ani care iubește Trabantul! Petrece ziua de 8 martie cu mașina. Imagini inedite

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cornelia Mihail este îndrăgostită de mașina Trabant! Aflată la al patrulea astfel de autoturism, bucureșteanca din zona Titan, în vârstă de 81 de ani, ne-a dezvăluit cum o să petreacă ziua de 8 martie, Ziua Femeii, alături de mașinuța sa pe care o are de 24 de ani și care a înmatriculat-o cu inițialele „FOC”, doarece, spune ea, este frumoasă ca focul.

„De 8 martie mi-am propus să fac un tur de București și să leg la oglinzi câte un șnuruleț să fluture atunci când mă plimb pe stradă cu ea. Să simtă și trabantul meu că a venit primăvara. O alerg prin tot cartierul mereu, dar vinerea de la 09.00 la 12.00 nu merg cu ea pentru că este foarte aglomerat.

Te calci pe cauciucuri pentru că toată lumea iese în oraș cu treabă. În weekend, mai ales, ieșim amândouă, dar și în perioada concediilor. Atunci este perioada noastră preferată de plimbat pentru că este destul de liber orașul”, a declarat pentru Click! Cornelia Mihail.

Trabantul, marea sa iubire

Din iubire pentru mașina Trabant, Cornelia Mihail a înființat în anul 2000 Clubul Trabantistelor unde soferițele din club se întâlnesc pentru diferite activități cu autoturismul lor de epocă.

„De 24 de ani am mașina. Este al patrulea trabant și nu mă gândesc niciodată să îl vând. Țin foarte mult la ea încât aș vrea să o iau în casă să o bag sub pernă dar nu se poate așa ceva pentru că nu încape în lift că este prea mare”, a mai spus Cornelia Mihail pentru Click!

Premii unul și unul

Cornelia Mihail are mare grijă de Trabantul său cu care a câștigat numeroase premii la diverse competiții la care a participat până în prezent.

„Numai la întâlnirile trabantistelor am fost la concurs cu el unde am participat la diverse probe cum ar fi: probe de îndemânare, poligonul, probă de suplețe, adică cine știe să meargă cel mai încet fără să atingă frâna iar dacă ai atins frâna și se vedea stopul aprins te descalifica. Am mai mult de zece premii obținute cu ea până acum de la  locul I și II până la cel de participare. Am toate premiile”, ne-a mai spus Cornelia Mihail.

Click! spune

Cornelia Mihail ne-a mai spus că în România sunt în jur de 300 de trabanturi iar ponderea cea mai mare este în Brașov și în Covasna. De asemenea, simpatica bucureșteancă ne-a mai dezvăluit și unele detalii despre viața sa personală:

Am avut meserii foarte frumoase la viața mea. Am fost inginer horticultor de meserie, după care am fost dactilografă, șefă în Ministerul Turismului, agent de turism și contabilă la un restaurant. Nu am copii. În viață am avut trei mari categorii de oameni pe care eu i-am apreciat: cei care călătoresc, cei care citesc și cei care au copii, dar eu la acest capitol am rămas corigentă. De șapte ani sunt văduvă de soțul meu cu care am fost căsătorită timp de 35 de ani”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
jocuri acum 100 de ani  jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net