Crimele din Caracal. Ce scria Gheorghe Dincă în jurnalul lui secret

17 ianuarie 2020
image
Anchetatorii au găsit în casa lui Gheorghe Dincă o agendă în care își scria gândurileFOTO: adevarul.ro

Anchetatorii au găsit în casa lui Gheorghe Dincă o agendă în care își scria gândurile. În 2017, Gheorghe Dincă îi cere soției să se întoarcă din Italia, dar femeia refuză. ”Mă simt aruncat în gol și tot ce mișcă în jurul meu m-a dat uitării.” Ce scria Gheorghe Dincă în jurnalul lui secret.

DIICOT l-a trimis în judecată miercuri, 15 ianuarie, pe Gheorghe Dincă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre. El este acuzat că le-a ucis pe cele două fete, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, în locuinţa sa din Caracal.

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii ”Sinteza zilei”, de la Antena 3, a prezentat mai multe fragmente din jurnalul secret al lui Gheorghe Dincă, obținute prin metode jurnalistice.

  • În jurnalul său secret, Gheorghe Dincă și-a descris tatăl ca fiind un tip aspru, dar muncitor, scrie antena3.ro. Era de profesie măcelar și a fost în pușcărie de trei ori. Bărbatul s-a sinucis de frică să nu rămână singur și să ajungă la mila altora. ”Eu sunt pistol cu apă pe lângă el”, a spus Gheorghe Dincă despre tatăl său.
  • Gheorghe Dincă nota că s-a izolat atunci când s-a întors din Italia și spune că a ajuns să fie paznicul fiarelor lui.
  • Din 2009-2010, a început să bea alcool foarte mult, nu mai vorbea cu oamenii, nu mai primea pe nimeni la el și stătea cu fiarele și animalele.
  • În acest timp, a avut relații sexuale pasagere cu femei pe care le găsea pe stradă sau decăzute social.
  • În 2017, i-a cerut soției lui, Elena Dincă, să se întoarcă în țară, dar ea a refuzat, potrivit DIICOT. ”Mă simt aruncat în gol și tot ce mișcă în jurul meu m-a dat uitării”, scria Dincă.
  • ”Pălăria și femeia nu se împrumută.”
  • ”Îmi fac mustrări când dăruiesc din inimă deoarece nu întotdeauna știu la cine dăruiesc.”
  • Din 2009, Dincă a început să bea foarte mult alcool, nu mai vorbea cu oamenii, nu mai primea pe nimeni la el și stătea mai mult cu animalele.
  • A avut relații sexuale pasagere cu femei pe care le găsea pe stradă sau decăzute social. Căuta femei singure, văduve, vecine, prostituate. (Sursa: antena3.ro)

Citește și:

Gheorghe Dincă, prin ochii unui ofiţer psiholog: «Le vedea pe fete ca pe obiecte»

Gheorghe Dincă a povestit în detaliu cum și de ce le-a ucis pe Alexandra și Luiza: «Voiam doar sex»

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
salariu copy jpeg
irina iubit 1 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Pensionari din România jpg
crima spania png
Regina Elisabeta a II-a inspectează garda de onoare în timpul ceremoniei cheilor la Palatul Holyroodhouse în Edinburgh Scoţia FOTO Guliver / Getty Images /  Jeff J Mitchell
refugiati ucraina jpg
salariu copy jpeg
coperta codrin nicoara maria nicioara jpeg