Cum a murit o tânără de 8 martie, după un accident stupid. Aceasta avea 30 de ani și era mamă

Ultima actualizare:

    Tânăra se numea Elena Mitocariu și avea o fetiță de doar câțiva ani
Tânăra se numea Elena Mitocariu și avea o fetiță de doar câțiva ani

O tânără de 30 de ani, din judeţul Iaşi, și-a petrecut ultimele clipe chiar de 8 martie, înainte de a face o alegere care i-a fost fatală.

Tânăra, care era și mama unui copilaș de doar câțiva ani, a murit înecată la o petrecere de 8 martie, care a avut loc în vecini. Aceasta se afla, împreună cu familia ei, în casa unui prieten, când s-a hotărât să meargă până la toaletă. Uşa de la toaletă era alăturată unei alte uşi, care ducea către beci, iar astfel s-a întâmplat un accident stupid și nefericit.

Accident nefericit la o petrecere de 8 martie

Tănăra a deschis uşa greşită şi a căzut într-o fântână săpată în beci cu scopul de a colecta surplusul de apă. Fără să cunoască încăperea, aceasta a căzut şi s-a înecat, scrie bzi.ro. Când a fost găsită în fântână, era deja mult prea târziu.

„Poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la numărul unic de urgenţe despre faptul că o tânără în vârstă de 30 de ani a fost găsită decedată. În cauză s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă şi s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi. Poliţiştii au deschis o anchetă şi cercetările continuă pentru stabilirea circumstanţelor în care o tânăra şi-a găsit sfârşitul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net