Dani Vicol, băiatul ucis de Mario Iorgulescu, înmormântat lângă sora sa


    Dani Vicol a fost înmormântat pe 12 septembrie, în Rudeni
Dani Vicol a fost înmormântat pe 12 septembrie, în Rudeni

Lacrimi de sânge! Asta varsă părinții lui Dani Vicol, tânărul de 24 de ani, mort în accidentul produs, sâmbătă noapte, de Mario Iorgulescu. Mâine, 12 septembrie, aceștia își vor duce copilul la groapă și-l vor înmormânta lângă sora sa.

”Parcă am fi blestemați”! Asta își spun neîncetat părinții lui Dani Vicol, care au mai trecut printr-o asemenea tragedie. În urmă câțiva ani, aceștia și-au plâns fetița. S-a luptat cu o boală cruntă și a murit pe când avea 6 ani. Acum, pregătesc funeraliile pentru băiatul cel mare.

Dani Vicol va fi înmormântat mâine, 12 septembrie, în localitatea Rudeni, acolo unde se află familia lui.  El își va dormi somnul de veci alături de sora lui.

Părinții lui Dani Vicol: ”Ne-au rămas nepoții”

”Ne doare foarte tare că ne-a murit un copil care avea doi copii şi ne-au rămas nepoţii singuri”, a spus tatăl lui Dani, printre lacrimi. Acesta a ținut să precizeze faptul că nici Gino Iorgulescu și nici soția sa, Gabriela, nu au luat legătura cu el, așa cum a anunțat președintele LPF prin intermediul comunicatelor de presă.

Mario Iorgulescu, călăul lui Dani Vicol
Mario Iorgulescu, călăul lui Dani Vicol

”Nu a venit absolut nimeni să ne întrebe nimic. E al cinci-lea comunicat în care spune acelaşi lucru şi nu a venit absolut nimeni. L-aş ruga să ne lase să ne înmormântăm copilul, să nu mai dea comunicate false. Nu am primit nici un ban, n-am primit nici un telefon, nu am primit absolut nimic din partea lor. Pe copilul meu l-a măcelărit, mi l-a făcut zob. Cerem să se facă dreptate, să plătească. De frică, mi-a luat două ore să văd copilul. Până acum, nu ne-a căutat nimeni, nici familia Iorgulescu, nici Poliția, nici măcar vreun procuror”, a continuat bărbatul.

Dani Vicol a murit pe loc

Fiul său a murit pe loc în urma impactului devastator. În noaptea de sămbătă spre duminică, la ora 3.00, autoturismul, marca Audi, în care se afla Dani a fost lovit frontal de bolidul condus de Mario Iorgulescu (24 de ani). Amândoi se aflau pe Șos.Chitila și veneau din sensuri opuse.

Victima se întorcea acasă de la un priveghi, iar vinovatul de la o partidă de poker. Cel din urmă a pierdut controlul volanului la o viteză de 240 km/h și a produs nenorocirea

Bolidul Aston Martin s-a făcut praf, deși valoreză 300.000 de euro
Bolidul Aston Martin s-a făcut praf, deși valoreză 300.000 de euro

”Acest băiat s-a dat jos din mașină, a căzut în genunchi și l-au ridicat doi băieți. Băiatul ăsta era conștient! Cei care l-au văzut cred că, drogat nu pot să spun exact, dar băut era sigur”, a declarat mama lui Dani Vicol, care a lasat în urmă doi copii orfani.

Cu toate astea, polițiștii de la Brigada Rutieră nu l-au testat la fața locului, pe motiv că nu se afla într-o stare bună.

Până acum, nu a ieșit raportul toxicologic de la INML, iar Mario Iorgulescu se află internat la Spitalul Elias.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/mama-tanarului-ucis-accidentul-provocat-de-mario-iorgulescu-isi-striga-durerea-copilul

https://www.click.ro/vedete/romanesti/cine-este-tanarul-care-murit-accidentul-provocat-de-mario-iorgulescu-avea-25-de-ani

https://www.click.ro/news/national/mario-iorgulescu-iesit-din-coma-anuntul-medicilor-este-constient

https://www.click.ro/vedete/romanesti/mario-iorgulescu-pretentios-si-la-bolizi-si-la-iubite-ce-femei-are-pe-lista

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
 Recruți ruși la un antrenament FOTO Profimedia
Sabia lui Ștefan cel Mare FOTO Mariana Iancu jfif
image
image
image
image
cub florina mihaila sexy braileanca png
kiss FM jpeg
calendar ortodox 2021 29 noiembrie sfantul mucenic paramon png
Regina Elisabeta a II a jpg
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg