Detalii de ultimă oră în cazul fetiței din Arad, găsită moartă și incendiată. Anchetatorii au reconstituit chipul copilei

1 noiembrie 2021
article img
foto: aradon.ro

Procurorii arădeni au schimbat încadrarea juridică în cazul fetiţei găsită moartă lângă cimitirul din localitatea Bujac, din omor şi profanare de cadavre, în violenţă în familie, având în vedere că familia fetei nu a anunţat dispariţia acesteia. Anchetatorii au reconstituit chipul fetiței și au făcut publică fotografia.

"S-a schimbat încadrarea juridică din omor şi profanare de cadavre în violenţă în familie, având în vedere că familia nu a anunţat dispariţia copilului", a declarat, pentru News.ro, procurorul Ruxandra Tarcea de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad. Potrivit sursei citate, urmează să fie făcută publică fotografia fetei găsită decedată, după ce faţa acesteia a fost curăţată de medicii legişti.

Trupul copilei a fost găsit de un bărbat care își plimba câinele

În continuare se fac cercetări pentru identificarea cadavrului fetei de 5-6 ani, găsit parţial incendiat lângă cimitirul din localitatea Bujac. Trupul copilului a fost găsit sâmbătă seara, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din localitatea arădeană Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul căruia îi lipseau membrele inferioare. Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

article img
Fetița avea ochi căprui, păr șaten si 1,10-1,20 m înălțimefoto: aradon.ro

“Victima omorului găsită în 30.10.2021 în Arad, cartierul Bujac, pe o stradă lăturalnică, lângă cimitir , victima avea aproximativ 5-6 ani şi 1,10-1,20 m înălţime, ochi căprui, păr şaten aproximativ 25 cm, decesul survenind în urmă cu 1-2 zile înainte de data găsirii cadavrului”, informează Parchetul de pe langa Tribunalul Arad, potrivit Aradon.ro.

Citește și:

Cadavrul găsit incendiat lângă un cimitir din Arad e al unei fetițe de 5-6 ani. Ce au descoperit procurorii

Arad. Trupul unui copil, fără picioare şi parţial ars, a fost găsit în apropierea unui cimitir