Doi soţi, ucişi cu brutalitate într-o localitate din județul Satu Mare. Suspectul, condamnat în trecut pentru viol, reținut

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Doi soți au fost găsiți morți în propria locuință dintr-o localitate din Satu Mare. Suspect este un bărbat în vârstă de 42 de ani, cu antecedente, care a fost și reținut.

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat vineri că în localitatea Târșolț au fost găsite, în locuința lor, două persoane decedate. Este vorba despre un bărbat de 88 de ani și soția acestuia, de 76 de ani.

Doi soți, uciși în propria locuință

Suspectul a fost prins în scurt timp, fiind vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Târșolț. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți.

Potrivit presei locale, suspectul a intrat noaptea în locuința celor doi, ar fi violat-o pe femeie și apoi i-a omorât în mod brutal atât pe femeie, cât și pe soțul acesteia. Conform aceleiași surse, bărbatul a mai fost condamnat pentru viol și a stat în închisoare în urmă cu câțiva ani. Același bărbat ar mai fi bănuit de un alt viol petrecut în urmă cu o lună, victima fiind o femeie în vârstă de circa 70 de ani, informează Digi 24.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net