Doi tineri spulberați de un jetski la Eforie Nord. Mama, chemată la Poliție „în zi lucrătoare”

Ultima actualizare:

Un incident grav a avut loc duminică în zona plajei Belona din Eforie Nord. Doi tineri, un băiat și o fată, care se aflau, nu de parte de mal, pe o saltea gonflabilă, au fost spulberați de un bărbat cu jetski. Unul dintre tineri a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost resuscitat pe plajă. Mama băiatului povestește că a fost la Poliție însă i s-ar fi cerut să vină după minivacanță, în zi lucrătoare, relatează Ziarul Amprenta.

image

„Este cel puțin straniu”

Incidentul a avut loc în data de 11 august pe plaja Belona din Eforie Nord sub privirile a zeci de martori.

Doi tineri (un băiat și o fată) care se plimbau pe salteaua gonflabilă trasă de un jetski au fost spulberați de un alt jetski.

Ca urmare, unul dintre cei doi tineri este internat la Spitalul Județean după un traumatism cu coaste fracturate și hemopneumotorax operat în curs de drenare.

Îi rog frumos pe toți cei care au imagini cu incidentul să mă contacteze în privat.

Distribuiți pe cât de mult posibil. Este cel puțin straniu că nimeni nu este interesat să facă public un incident de o asemenea gravitate!”, a scris pe Facebook mama băiatului care se afla pe saltea împreună cu prietena lui.

Imediat după incident, băiatul a fost adus pe plajă unde un echipaj SMURD aflat la fața locului l-a resuscitat, iar când a fost stabilizat a fost transportat la spital.

Chemată la Poliție „în zi lucrătoare”

Femeia a povestit că nu s-a apelat 112 pentru că echipajul medical se afla la un punct de salvare, pe plajă. Ea a mai spus că incidentul ar fi fost raportat la poliție de către bărbatul care a închiriat Jetski-ul.

„Domnul care a închiriat jetschiul celui care a facut accidentul a spus că a mers și a declarat accidentul la Căpitănie.

Soțul meu și tatăl prietenei fiului meu (a doua persoană de pe saltea, implicată în accident, dar fara traume fizice) au mers la Căpitanie și la sediul SMURD. Peste tot li s-a spus că pentru a obține informații trebuie să vină miercuri – prima zi lucratoare!”, a declarat femeia pentru Ziarul Amprenta.

Mama tânărului accidentat a mai povestit că fiul ei a fost „internat ca urgență de cod roșu, în jur de ora 17, pe 11 august. La 9.30 i se pusese deja drenul pentru hemopneumotorax. A fost inconștient câteva minute bune după coliziune”, a mai spus mama băiatului grav rănit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
colaj jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net