Dragnea, probleme cu Bombonica. Soția sa, audiată la DNA


    Liviu Dragnea, într-o fotografie alături de fosta soție, Bombonica (foto: jurnalgiurgiuvean.ro)
Liviu Dragnea, într-o fotografie alături de fosta soție, Bombonica (foto: jurnalgiurgiuvean.ro)

Bombonica, soția liderului PSD Liviu Dragnea, a fost chenată la DNA pentru audieri. Ea e acuzată de abuz în serviciu, într-un dosar privind săvârșirea unor infracțiuni pe vremea când activa în cadrul unei instituții publice.

UPDATE Ora 11.53: Soția lui Dragnea, urmărită penal pentru că a plătit două angajate care au lipsit de la muncă

Procurorii DNA au prezentat în urmă cu puțin timp motivele pentru care au dispus urmărirea penală în cazul soției lui Liviu Dragnea. Dosarul de abuz în serviciu face referire la perioada 2008-2010, când Bombonica Dragnea era șef al Serviciului Secretariat din cadrul DGASPC Teleorman. Iată ce spun procurorii:

„În perioadele 3 martie - 1 august 2008 și 3 iulie 2009 – 1 august 2010, suspecta Prodana Bombonica, în calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și în calitate de șef Serviciu secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, prin încălcarea cu știință atribuțiilor de serviciu, deși a cunoscut faptul că două subordonate, încadrate în funcția de referent la instituțiile pe care le conducea, nu s-au prezentat la serviciu și nu au respectat prevederile contractului individual de muncă și fișa postului, nu a întreprins nici un demers de sancționare a persoanelor respective. Această conduită a permis celor două angajate să își încaseze în mod necuvenit drepturile salariale aferente perioadelor menționate. Inculpaților și suspectei li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 și 307 Cod de procedură penală”.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că soția președintelui PSD, Liviu Dragnea, este suspectată de abuz în serviciu. Aceleași surse precizează că este vorba despre fapte care ar fi fost comise în perioada în care Bombonica Dragnea activa în cadrul unei instituții de stat. Singura instituție publică unde aceasta a activat este Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, ca inspector. Aceasta a stat la sediul DNA preț de o oră, unde a dat explicații procurorilor.

Bombonica Dragnea este instructor autorizat în Theta Healing, o metodă revoluționară de gestionare a emoțiilor cu ajutorul meditației. Tehnicile pe care aceasta le predă cursanților ajută la ameliorarea afecțiunilor fizice și emoționale.

Numele Bombonicăi Dragnea mai apare într-un dosar de corupție. Femeia a mai fost cercetată de Parchetul General pentru suspiciuni de evaziune fiscală, sesizate de ANAF în 2012. Cauza a fost clasată însă doi ani mai târziu.

FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg