El e Combinat, căţelul care a fost vindecat de cancer

Ultima actualizare:

Poveste emoţionantă! Un căţel bolnav a fost salvat de pe platforma combinatului siderurgic din Galaţi. Animăluţul era slăbit din cauza rănilor de pe tot corpul. 

Animăluţul salvat de pe platforma combinatului siderurgic din Galaţi. Foto: adevarul.ro
Animăluţul salvat de pe platforma combinatului siderurgic din Galaţi. Foto: adevarul.ro

„Era foarte speriat. După mai multe încercări, l-am preluat de pe platforma combinatului şi am încercat să-l ajutăm”, spune, pentru adevarul.ro, Corina Grigore, administratorul Asociaţiei “Ajutaţi-l pe Lăbuş”.

Căţelul, căruia i-a fost pus numele Combinat, după locul în care a fost găsit, a avut şansă. “Era foarte bolnav, avea corpul plin de tumori. Din fericire, a ajuns pe mâini bune, la medicul veterinar Silvia Aftene. A fost o luptă grea pentru viaţa lui, cu multe emoţii. Ne-am zbătut şi ne-am rugat să se însănătoşească”, dezvăluie Corina. 

Corina Grigore
Corina Grigore

Au urmat mai multe doze de citostatice, iar când părea că animăluţul este bine, boala a recidivat. „Am luat-o de la capăt, cu alte citostatice şi intervenţii chirurgicale. Şi-a pierdut un picior. Cu toate acestea, nu am renunţat la Combinat, am luptat alături de el, iar minunea s-a produs”, arată salvatoarea lui.

Cu ajutorul unor tratamente costisitoare, Combinat s-a vindecat, iar căţelul bolnăvicios este acum perfect sănătos. Recent, el a fost adoptat de la distanţă de o gălăţeancă inimoasă. „Merita să aibă parte şi de zile fericite. Combinat şi-a găsit un părinte a­dop­tiv de la distanţă, care se va îngriji să nu-i lipsească nimic. Se numeşte Cornelia Petre, căreia îi mulţumim din suflet. Gestul ei poate fi un exemplu pentru iubitorii de animale, care nu-şi permit să aibă un căţel în apartament, dar care pot fi părinţi adoptivi pentru animalele din adăpost”, încheie Corina Grigore.

  Urmăriți știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net