Elena Udrea, oprită în mall pentru poze

image
Elena Udrea are “lipici” şi la femei. O admiratoare care seamănă izbitor cu blondina a rugat-o să stea la poză

Cea mai celebră blondă din politică atrage atenţia oriunde apare. De data aceasta a ieşit să se relaxeze într-un mall din nordul Capitalei, alături de cea mai importantă persoană din viaţa ei, mama Maria. Extrem de sexy şi aranjată, Elena Udrea (41 de ani) a fost asaltată de femei şi rugată să stea la poze.

Elena Udrea profită de zilele de libertate şi petrece tot mai mult timp cu cea care i-a fost alături necondiţionat. Bineînţeles, că vorbim de mama blondei, Maria Veliceasa. Cele două s-au aranjat şi au ieşit în oraş să ia masa. Cum era de aşteptat, blonda a avut o apariţie de senzaţie. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri mulaţi, o vestă de blană şi o bluziţă albastră în ton cu o pereche de pantofi cu toc cui, “Nuţi” a întors nu doar privirile bărbaţilor ci şi pe cele ale doamnelor.

Însoţiţă de mama ei, dar şi de un prieten de familie, Elena s-a oprit mai întâi la un loc de joacă, unde a pozat câţiva prichindei. La un moment dat şi-a făcut apariţia în zonă, o blondă la fel de cochetă, care a urmărit-o pe Udrea pas cu pas şi a stat cu telefonul pregătit. Culmea, cele două chiar semănau, aveau aceeşi tunsoare, culoare de păr, înălţime şi probabil vârste apropiate.

image
Blonda nu renunţă la pantofii cu toc nici în mall

«Nuţi» a atras toate privirile din jur

Emoţionată, “sosia” Elenei şi-a făcut curaj şi i-a cerut acesteia să facă poză cu ea. După ce a obţinut fotografia mult dorită, cele două au mai stat puţin la taclale, semn că şi Udrea a fost surprins plăcută de asemănarea inzbitoare. După poze, Elena şi mama ei au mers să mânânce. Cum are mare grijă de silueta ei, blondina s-a “delectat” doar cu un suc de portocale şi o salată. 

image
Udrea a luat masa alături de mama ei

Udrea a fost pusă, în 30 octombrie, sub control judicar pe cauţiune, stabilită la cinci milioane de lei, în aşa-numitul dosar “Credit pentru VIP-uri”. Procurorii DNA verifică în ce condiţii ar fi obţinut blonda aproximativ 3 milioane de euro de la BRD cu intenţia de a-şi cumpăra un teren la marginea Bucureştiului. Acesta este al patrulea dosar al Elenei Udrea, ea mai fiind cercetată: în mită la Hidroelectrica, Microsoft şi Gala Bute

image
“Sosia” Elenei era extrem de încântată de poza făcută
FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
buzau cules prune livada png
rubla
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg