Elev minor, ameninţat şi jignit de un profesor prin mesaje terifiante

Ultima actualizare:

    Elevul de 17 ani a fost terorizat de mesajele profesorului foto: stirileprotv.ro
Elevul de 17 ani a fost terorizat de mesajele profesorului foto: stirileprotv.ro

Un cadru didactic din Suceava, preşedinte al Asociaţiei Euroactiv, un ONG cu profil social, este acuzat că i-a trimis mai multe mesaje unui elev minor, în vârstă de 17 ani, în care îl ameninţa şi îl jignea pe acesta într-un mod josnic.

Profesorul de geografie, pe numele său Mihai Greciuc, a fost pus sub acuzare, după ce a trimis mai multe sms-uri de ameninţare unui adolescent de 17 ani, scrie Adevărul.ro.

Tot scandalul ar fi luat amploare de la organizarea unui concurs de Miss&Mister al cărui promotor a fost cadrul didactic.

“Am intrat în comitetul de organizare al Balului Bobocilor din Bucovina, organizat de Euroactiv. Directorul acestei fundaţii sau asociaţii, care se ocupă de organizarea acestui bal, este domnul Mihai Greciuc, poreclit Mishel. Am vorbit cu Mishel să am un moment de magie, dar pentru că, având nevoie de recuzită, i-am cerut o sumă de bani, el a spus că nu poate să mă plătească şi m-a dat afară din organizare. M-a scos şi de pe un grup de pe Facebook, unde eram mai mulţi. Am făcut un grup nou, cu câţiva boboci. Un grup nou, în care erau mai mulţi elevi implicaţi în organizarea acestui bal, care îmi povesteau ce probleme întâmpină. Eu i-am îndrumat să îi transmită profesorului Mishel ceea ce se întâmplă”, a povestit Alex F., elev în clasa a XI-a la Colegiul de Arte din municipiul Suceava.

A doua zi, a început schimbul de mesaje dintre cadrul didactic şi elevul minor. „Da wa ratatule te avertizez ca ai vrut scandal si vei avea”; „Deja a inceput si am dat poza ta nespalata la satra sa te tortureze”; „...gura mati de lakios nespalat ce esti wa...ai vrut scandal asta vei avea”. i-ar fi transmis profesorul elevului.

Citeşte restul mesajelor jignitoare ale profesorului la adresa elevului, pe Adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net