Emi, tânărul înjunghiat în Craiova, a fost externat. Ce își mai aduce aminte din coșmarul din Botanică

Emi, băiatul de doar 19 ani care a fost înjunghiat de fiul unui polițist, în vârstă de doar 17 ani, elev al Liceului Militar din Craiova a fost externat astăzi, 10 iulie 2023 și a oferit primele declarații. 

Emi, băiatul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova / foto: observatornews.ro.
Emi, băiatul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova / foto: observatornews.ro.

Crima din Grădina Botanică din Craiova i-a șocat până și pe anchetatori. Victimele criminalului au fost două -Emi (care, din fericire, a supraviețuit atacului sângeros) și Melissa,  o adolescentă în vârstă de doar 14 ani, care a fost înmormântată în urmă cu doar câteva zile. 

Emi, băiatul care a supraviețuit, a fost externat și a oferit primele declarații 

Potrivit informațiilor oferite de medici, deși starea sa de sănătate este acum bună, aceștia au precizat că Emi va avea nevoie de consilieră psihologică, suferind o traumă în timp ce a văzut cum  iubita îi este măcelărită. 

„Pacientul a trecut prin momente dificile care vor lăsa urme asupra sa. Orice traumă în plus asupra sa va duce la un dezechilibru", a declarat Cristiana Geormăneanu, medic, potrivit observatornews.ro

La ieșirea din spital, tânărul le-a mărturisit reporterilor că se simte bine din punct de vedere fizic și își amintește vag ceea ce s-a întâmplat în ziua crimei.

„Reporter: Bună, Emi! Cum te simţi?

Emi: Sunt OK.

Reporter: Eşti bine?

Emi: Fizic, da!

Reporter: Îţi mai aduci aminte ce s-a întâmplat?

Emi: Vag.”, a mărturisit Emi, potrivit sursei amintite. 

Crimea din Grădina Botanică, premeditată?

În urma săvârșirii atacului din Grădina Botanică, după ce oamenii legii l-au prins pe agresori, aceștia au descoperit asupra sa mai multe obiecte menite să demonstreze că a fost o crimă premeditată. 

„La data de 27.06.2023 organele de poliţie au fost sesizate cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orelor 16:00, doi tineri au fost înjunghiaţi în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova.

În urma cercetărilor efectuate de o echipă complexă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, respectiv ofiţeri de poliţie judiciară şi criminalişti din cadrul IPJ Dolj, a fost identificat autorul faptelor în persoana unui tânăr în vârstă de 17 ani-elev, care, în timp ce se afla în Grădina Botanică, aparent pe fondul unui conflict spontan cu alţi doi tineri, a scos din rucsacul pe care-l avea asupra sa un cuţit cu lama de 19 centimetri, cu care a înjunghiat-o iniţial pe persoana vătămată în vârstă de 19 ani în zona toracelui, iar apoi pe victima în vârstă de 14 ani, aplicându-i mai multe lovituri cu corpul tăietor, una dintre acestea în zona cervicală inferioară”, au transmis procurorii printr-un comunicat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
trei pisici 1wxl jpeg
Mic dejun sanatos - alimentatie sanatoasa - manacare - ou- iaurt-ovaz-fructe de padure FOTO Shutterstock
cristo velato sansevero napoli jpg
otravita jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
pipe jpg
Obezitate FOTO Shutterstock jpg
cartierul justitiei jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net