FOTO Accident în Gara de Nord: Un tren nu a oprit la timp și aproape a intrat pe peronul central


    Un tren a lovit parapeții de la capătul liniei și aproape a ajuns pe peron, după ce mecanicul nu a frânat la timpFoto: Digi 24
Un tren a lovit parapeții de la capătul liniei și aproape a ajuns pe peron, după ce mecanicul nu a frânat la timpFoto: Digi 24

Incident grav în Gara de Nord, unde un tren particular nu a oprit la timp şi lovind frontal tampoanele de la capătul liniei și un stâlp de electricitate, ajungând chiar aproape de pavajul peronului central. Din primele informații obținute de la fața locului, se pare că nu au fost înregistrate victime, din fericire, iar o anchetă va fi demarată de către foțele de ordine, pentru a putea fi stabilită cu exactitate cauza incidentului.

Incident în Gara de Nord, unde un tren particular nu a oprit la timp și a lovint din plin parapeții de la capătul liniei şi a ajuns astfel, aproape pe pavajul peronului central, după ce a intrat fruntal într-un stâlp de electricitate. Din fericire, din primele informații obținute, nu este vorba de victime. Purtătorul de cuvânt al Căilor Ferate Române, Oana Brânzan, a declarat că din primele date, incidentul a avut loc în jurul orei 20:35.

Trenul a lovit sistemul de siguranță al Gării
Trenul a lovit sistemul de siguranță al Gării

La manevra de regarare a unei garnituri goale, care avea în componenţă nouă vagoane, mecanicul trenului a depăşit în momentul opririi parapetul de la linia 6, unde trebuia să oprească să preia călătorii spre Braşov, potrivit Digi 24. Momentan este aşteptată decizia operatorului privat de a continua călătoria doar cu o parte dintre vagoane, deoarece unele dintre acestea au deraiat, sau de a reloca pasagerii în alt tren. Traficul trenurilor care urmau să sosească sau să plece din Gara de Nord nu este afectat. Organele de anchetă ajunse la fața locului au împrejmuit deja zona impactului și urmează să demareze o cercetare amănunțită a împrejurimilor în care s-a produs incidentul, pentru a stabili cu exactitate cauza acestuia.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
andreea marin
cub Andreea Perju png
cub lensa animat gif
horoscop jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub camelia șucu (1) png
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg