FOTO Aeronavă Tarom, probleme la aterizare pe aeroportul Henri Coandă: explozie la anvelope

Cauciucul explodat al aeronavei
Cauciucul explodat al aeronavei

Incident pe aeroportul Internațional Henri Coandă din București, cu o cursă internă a companiei Tarom, în care se aflau 22 de pasageri. Călătorii au trăit momente de panică în urma unei explozii la anvelopele trenului de aterzare.

La aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti, a unei aeronave Tarom care venea de la Satu Mare, s-a produs o explozie la anvelopele trenului de aterizare. Potrivit News.ro, aeronava cu 22 de pasageri a rămas temporar imobilizată pe pistă. ”Astăzi, 9 iulie, la ora 19:42, la aterizarea aeronavei care efectua cursa Satu Mare - Bucureşti Henri Coandă s-a produs o explozie  la anvelopele trenului principal de aterizare”, a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).


    Cauciucul explodat al aeronaveifoto> Boardingpass.ro
Cauciucul explodat al aeronaveifoto> Boardingpass.ro

Sursa citată a precizat că aeronava, de tip ATR 42, cu 22 de pasageri la bord, a rămas temporar imobilizată pe pista de decolare aterizare nr. 2 (08L-26R). Oficialii CNAB precizează că traficul pe aeroport nu a fost afectat.

Reacția Tarom: "Pasagerii au fost debarcați"

"Compania TAROM informeaza publicul despre incidentul survenit la aterizarea cursei RO638 care a operat pe ruta Satu Mare Bucuresti, avand la bord 22 de pasageri. Dupa aterizare anvelopele trenului principal au cedat. Avionul a fost oprit in siguranta si pasagerii au fost debarcati conform procedurilor. O echipa de investigatii se va deplasa la fata locului".

zodia care consuma alcool jpg
catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
andreea marin
cub mariana moculescu png
Andreea Esca  jpg
image
image
image
image
image
image
cub dimitria ghinescu png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg