FOTO EXCLUSIV Elena Udrea și fiica, asortate și cochete. Cum le-am surprins pe stradă


    Fetița este  la fel de elegantă  ca mama eifotografii: Mihai Ionescu
Fetița este la fel de elegantă ca mama eifotografii: Mihai Ionescu

Îi prieşte de minune viaţa de mămică! Elena Udrea a înflorit de când s-a întors în România şi a intrat în rutina noii vieţi, în centrul căreia se află fetiţa sa, Eva Maria. Fotoreporterii Click! au surprins-o când o lua pe micuţă de la creşă.

Relaxată, zâmbitoare şi foarte cochetă, chiar şi într-o ţinută de zi! Aşa şi-a făcut apariţia Elena Udrea la o creşă din centrul Capitalei, acolo unde fetiţa ei învaţă, câteva ore pe zi, să socializeze cu copii de vârsta ei. Eva Maria, care a împlinit în septembrie un an, s-a bucurat foarte mult să-şi vadă mama, aşa că a râs şi a gesticulat fericită în braţele acesteia. 

Elena Udrea  își conduce singură  bolidul Mercedes
Elena Udrea își conduce singură bolidul Mercedes

Se pare că Eva este în plină „perioadă roz”, pentru că aproape toate hăinuţele pe care le purta aveau culoarea atât de îndrăgită de fetiţe: geaca, cizmele, pulovăraşul, căciuliţa. Nota 10 la ţinută, ar spune criticii de modă, care ar adăuga că fetiţa are cu cine semăna, celebra ei mamă fiind renumită pentru alegerile vestimentare. Chiar şi în acea după-amiază obişnuită, Udrea s-a asortat ca la carte: cizme şi cardigan lung, de lână, de un roşu-cărămiziu, pantaloni mulaţi şi ochelari de soare „generoşi”.

Când au ajuns la maşină, fetiţa a fost „preluată” de bona care s-a urcat pe bancheta din spate a Mercedesului, lângă scaunul special pentru transportul copiilor. Cu Udrea la volan, cele trei au plecat spre vila din Corbeanca, acolo unde le aştepta tati.

Udrea s-a întors în ţară în luna iulie

Bona este  în permanență  în preajma micuței
Bona este în permanență în preajma micuței

Fost ministru al Turismului în perioada 22 decembrie 2008 – 9 februarie 2012, Elena Udrea a fugit din România în Costa Rica în februarie 2018, pentru a scăpa de condamnarea din dosarul „Gala Bute”. Udrea a fost reţinută pe 3 octombrie 2018, la fix trei săptămâni după naşterea fetiţei sale, de către Biroul Naţional Interpol din Costa Rica. Ulterior, a fost arestată în baza unor mandate Interpol emise la cererea României după condamnarea la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

În decembrie 2018, Elena Udrea a fost eliberată, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis suspendarea executării pedepsei. Decizia a fost o consecinţă a hotărârii CCR prin care constituirea completurilor de cinci judecători de la Instanţa Supremă a fost declarată nelegală. Pe 8 iulie 2019, Elena Udrea a renunţat la cererea de azil politic în Costa Rica şi a revenit în ţară cu fetiţa şi cu mama ei.

Click! spune

20 septembrie va rămâne o zi importantă în memoria Elenei Udrea şi a iubitului său, Adrian Alexandrov. Fiica lor, Eva Maria, a împlinit un anişor, prilej cu care a fost şi botezată. Ceremonia a avut loc la Mănăstirea Caşin din Bucureşti.

oana roman si marius elisei
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
sebastian ghiorghiu jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg