Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească. «Până nu terminăm ancheta, nici un popă»


    Cererea monstrului lui Gheorghe Dinca a pus pe jar anchetatorii
Cererea monstrului lui Gheorghe Dinca a pus pe jar anchetatorii

Avocatul Tonel Pop, cel care reprezintă familia Luizei Melencu, fata răpită în 14 aprilie, din Caracal, a afirmat, într-o emisiune în direct la România TV, că Gheorghe Dincă, suspectat că le-a ucis pe tinerele Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a cerut să se spovedească în faţa unui preot.

Anchetatorii, despre care s-a tot spus că de-a lungul celor trei luni i-au făcut suspectului nenumărate concesii, de data aceasta l-ar fi refuzat. „Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: «Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit! Până nu terminăm ancheta, nici un popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat!». Am spus că e ordin pe unitate, dacă se apropie vreun popă de Dincă, e nenorocire. O zic într-o anumită ironie, dar vorbesc serios. Popa este duşmanul numărul unu acum. Ăştia mor de frica la popă. Că spune ăsta la popă ce-a făcut. Procurorii sunt timoraţi, sunt terminaţi, să nu se-apropie vreun popă de ăsta, pentru că el vrea neapărat un popă şi ăştia sunt terminaţi!“, a afirmat Tonel Pop.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (5) jpg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg