I-au făcut poze fetei de 11 ani, după sex. Imaginile au ajuns pe net

Ultima actualizare:

    Gabriel şi Andy au făcut sex cu fata de 14 ani şi au şantajat-ofoto: adevarul.ro
Gabriel şi Andy au făcut sex cu fata de 14 ani şi au şantajat-ofoto: adevarul.ro

Doi adolescenţi în vârstă de 17 ani din comuna Fântânele, din Suceava, au fost arestaţi după ce au avut relaţii sexuale cu o fată de 14 ani şi au şantajat-o cu imagini în care copila apărea goală. Cei doi au făcut sex cu fata când aceasta avea doar 11 ani şi apoi au obligat-o să le satisfacă dorinţele sexuale.

Gabriel U şi Andy F au fost arestaţi preventiv pentru “act sexual cu un minor”, “pornografie infantilă”, “şantaj” şi “viol”. Conform anchetatorilor, băieţii au făcut sex cu minora pentru prima oară în august 2011, când ea avea 11 ani. Apoi i-au făcut mai multe fotografii în ipostaze indecente şi au şantajat-o să întreţină relaţii sexuale cu ei, ori de câte ori aveau chef. 

În aprilie 2015, când fata a refuzat, cei doi au pus pe site-uri de socializare o imagine cu ea goală, conform adevarul.ro. Fotografia a ajuns pe telefoanele elevilor din comună şi, astfel, la o învăţătoare care l-a alertat pe directorul şcolii.

"Nu era foarte clară, era vorba despre o persoană de sex feminin dezbrăcată, care stătea în genunchi, nu pe o bordură ci undeva într-un loc cu verdeaţă. Chipul fetei era cel al elevei de clasa a VIII-a de la noi din şcoală. În acest context l-am anunţat imediat pe şeful de post din comună şi i-am comunicat că am găsit o astfel de imagine pe un telefon mobil al elevilor, rugându-l să ia măsuri. S-a discutat imediat cu gardianul şcolii, care a preluat telefonul mobil al elevului şi de aici a început ancheta”, a spus directorul Silviu Mihai.

Directorul şcolii o apără pe fata, localnicii o acuză

El a mai precizat că fata este o elevă de nota 9 şi 10, în clasa a VIII-a. Copila, acum în vârstă de 14 ani, provine dintr-o familie cu posibilităţi materiale modeste, mama ei fiind recăsătorită şi locuind în casa părintească a familiei, alături de noul soţ şi alte rude.

Directorul şcolii a luat deja măsuri în instituţia de învăţământ. El a interzis telefoanele mobile şi a organizat un program de cosiliere pentru fiecare clasă la care participă mai mulţi psihologi. 

Localnicii însă o acuză pe fată, spunând că nu era tocmai uşă de biserică: ea ar fi avut un prieten plecat în Germania, care a părăsit-o după ce a aflat că i-ar fi sedus pe cei doi băieţi de 17 ani. 

Direcţia de Asistenţă Socială a dechis o anchetă, pentru a vedea dacă fata va rămâne în sânul familiei sau va fi pusă într-un centru de plasament. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Edgar Allan Poe by Vallotton jpg jpeg
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net