Îi așteaptă vremuri grele pe fumători

Ultima actualizare:

    În curând, fumătorii vor putea aprinde o țigară doar acasă
În curând, fumătorii vor putea aprinde o țigară doar acasă

Țigările s-au tot scumpit și trebuie să iasă afară când vor să fumeze, chiar dacă plouă sau ninge. Fumătorii vor avea zile și mai grele. În curând nu vor mai putea aprinde țigările decât acasă.

De-a lungul anilor, au fost mai multe proiecte de lege pentru interzicerea fumatului în spații publice, dar nu au fost votate niciodată. Iată, că după teribilul incendiu din Club Colectiv, parlamentarii s-au mai gândit și în curând se va putea doar acasă.

Comisa pentru Sănătate din Camera Deputaţilor a dat aviz pozitiv unui proiect de lege care interzice fumatul în spaţii închise. România s-ar putea alinia astfel practicilor europene în ceea ce priveşte fumatul în restaurante, baruri şi instituţii.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de deputatul Remus Cernea, iar initiativa legislativa ar putea fi suspusa votului in Camera Deputatilor saptamana viitoare, scrie romaniatv.net.

Deputatul Remus Cernea spune că  România va intra în rândul țărilor civilizate, în curând
Deputatul Remus Cernea spune că România va intra în rândul țărilor civilizate, în curând

”Un succes important pentru creșterea calității vieții în țara noastră și pentru sănătatea cetățenilor a fost înregistrat astăzi (marți -n.r.) la Comisia pentru Sănătate din Camera Deputaților! A fost votat, după o amplă și aprofundată dezbatere, un raport pozitiv pentru o inițiativă legislativă care interzice fumatul în toate spațiile publice (închise) - inclusiv restaurante, instituții s.a.m.d. Astfel, România intra în rândul țărilor civilizate europene”, a scris Remus Cernea pe Facebook, citat de romaniatv.net.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sacalul criminal constanta jpg
derya jpg
castel scotia de vanzare jpg
t16 actu 2 25col vita de vie jpeg
foto1 reporter click! si black alien jpeg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa de sud acoperita de zapada jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net