Imagine spectaculoasă cu noul pod peste Dunăre

Ultima actualizare:

    Podul de la Brăila  va fi al treilea, ca  mărime, din Europa Foto: CNAIR
Podul de la Brăila va fi al treilea, ca mărime, din Europa Foto: CNAIR

Construcția noului pod suspendat peste Dunăre, de la Brăila, este în plină desfășurare. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a dat publicităţii un videoclip în care se văd cablurile montate între cei doi piloni ai podului, lucrările la drumurile conexe ale podului şi panorama spectaculoasă a întregii zone.

 Podul de la Brăila va fi ultimul peste Dunăre, înainte de vărsarea în Marea Neagră, cel mai mare din România şi al treilea din Europa ca dimensiune. Va avea o lungime de 1.974 de metri, dintre care 1.120 de metri reprezintă deschiderea centrală, la care se adaugă două deschideri laterale de 489 de metri pe malul dinspre Brăila şi 364 de metri pe malul dinspre Tulcea. Lungimea totală a traseului este de 23,413 kilometri. Deasupra Dunării va fi o porţiune de doi kilometri de pod. În rest vor fi viaducte, drumuri de legătură, intersecţii giratorii, plus 33 de poduri, podeţe şi pasaje. Investiţia se ridică la aproximativ 363 de milioane de euro, din Fondul European de Dezvoltare Regională. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net