Interlopul Nicolae Duduianu zis Pian, înmormântat lângă fiul său. Ceilalți doi băieți, aduși cu cătușele din pușcărie

Ultima actualizare:

    Nicolae Duduianu a fost înmormântat pe ascuns și zeci de oameni au fost opriți de jandarmi să intre în cimitirFoto: captura antena3.ro
Nicolae Duduianu a fost înmormântat pe ascuns și zeci de oameni au fost opriți de jandarmi să intre în cimitirFoto: captura antena3.ro

Interlopul Nicolae Duduianu zis Pian a fost înmormântat joi după-amiază în Cimitirul Tudor Vladimirescu lângă băiatul său cel mare Florin Mototolea, zis Emi Pian. În mod excepțional, pentru a asista la înmormântare au fost aduși cu cătușe la mâini cei doi băieți ai lui Pian aflați în pușcărie pentru tentativă de omor.

Nicolae Duduianu în vârstă de 77 de ani a murit, în data de 2 decembrie, în penitenciar, în urma unui infarct. Înmormântarea a fost organizată de de Elvis, singurul fiu aflat în libertate dintre cei patru ai lui Pian. Nicolae Duduianu era tatăl lui Florin Mototolea, zis „Emi Pian”, fiul său cel mare, înjunghiat mortal în această vară și a cărui înmormântare a dus la schimbarea șefului Poliției Române, Liviu Vasilescu.

Înmormântarea lui Nicolae Duduianu pe repede înainte

Nicolae Duduianu a fost adus joi la cimitir după un scurt popas acasă și la biserica Sf. Parascheva - Parohia Bariera Rahovei. La cererea poliției înmormântarea a fost mutată de vineri joi, dintr-un motiv foarte simplu: a fost condiția pusă de autorități pentru ca la eveniment să participe cei doi băieți ai lui Pian aflați în penitenciar, Vasile zis Grațian și Laurențiu zis Ciprian. Aceștia au fost aduși pentru trei ore sub escortă cu cătușe la mâini și potrivit unor martori sunt ținuți lângă groapă. Zeci de persoane au venit la cimitir să-I aducă un ultim omagiu lui Nicolae Duduianu dar nu au fost lăsați să intre după ce presa a aflat de eveniment.

Poliţia Locală din Sectorul 5 a asigurat paza la cimitir

''Toată lumea poartă mască, i-am îndrumat dincolo de poartă. Cei care au avut voie, au intrat. Știam de astăzi de dimineață că are loc această înmormântare, la 9:30'', au declarat pentru antena3.ro, surse din cadrul Poliţiei Locale sector 5.

Cum a murit Nicolae Duduianu

Nicolae Duduianu zis Pian a murit în dimineața zilei de 2 decembrie în urma unui infarct. Nicolae Duduianu era încarcerat din februarie și depusese la instanță nouă cereri pentru întreruperea pedepsei și eliberare condiționată din cauza stării proaste de sănătate în care se afla. De fiecare dată, însă, judecătorii l-au refuzat pe cel mai bătrân membru al cunoscutului clan Duduianu. Bătrânul interlop își efectua pedeapsa de șase ani și jumătate de închisoare în regim închis, datorită gravității faptei pentru care fusese condamnat (tentativă de omor) și datorită faptului că avea antecedente penale. Duduianu a intrat în închisoare în primăvara acestui an, pentru că a intrat intenționat cu mașina într-un om, pe trecerea de pieton.

Cât de bolnav era Nicolae Duduianu

Nicolae Duduianu avea la activ două atacuri cerebrale, era bolnav de diabet, diabet, era cardiac și nu se putea deplasa decât cu ajutorul unui scaun cu rotile. Potrivit unor surse din cadrul ANP, Nicolae Duduianu suferise un infarct când a auzit că fiul său cel mare, Florin zis Emi Pian a fost ucis. Duduianu era internat la Spitalul Penitenciar Jilava dar cum acesta a devenit unitate Covid a fost mutat din închisoare în închisoare până a ajuns acum câteva săptămâni la Spitalul Penitenciar Mioveni unde a și murit în urma unui infarct petrecut marți seară

Înmormântarea lui Emi Pian l-a costat postul pe șeful Poliției Române

Chestorul Liviu Vasilescu a demisionat marți, 1 septembrie 2020, după ce în mass-media au apărut imagini cu el când s-a întâlnit cu unul dintre frații lui Emi Pian pentru a le cere devansarea înmormântării interlopului ucis. De ce tot acest scandal? Unul dintre cei patru frați ai lui lui Florin Mototolea zis Emi Pian, Elvis, a povestit că au grăbit înmormântarea pentru că mai mulți șefi ai poliției au forțat mâna familiei. Potrivit ziare.com, șeful Politiei Române, Liviu Vasilescu, apare în mai multe filmări ale unor camere de luat vederi din zonă împreună cu șeful Politiei Sector 5, Cătălin Paștin și șeful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet împreună cu Elvis Pian în zona bisericii unde a fost făcut priveghiul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net