Interven╚Ťie de salvare ├«n Mun╚Ťii F─âg─âra╚Ö. Un turist a murit, altul a fost recuperat dintr-o pr─âpastie

12 august 2021
image
Salvamonti┼čtii din Sibiu ┼či Arge┼č au intervenit, ├«n noaptea de miercuri spre joi, ├«n Mun┼úii F─âg─âra┼čSurs─â foto: ISU Sibiu

Salvamonti┼čtii din Sibiu ┼či Arge┼č au intervenit, ├«n noaptea de miercuri spre joi, ├«n Mun┼úii F─âg─âra┼č, unde doi turi╚Öti au c─âzut din peretele Lespezi c─âtre Cal┼úun. Unul dintre ei a murit, iar cel─âlalt a fost recuperat de c─âtre Salvamont, dintr-o pr─âpastie de 80 de metri, dup─â o interven╚Ťie dificil─â care a durat ore ├«ntregi.

Salvamonti┼čtii au fost anun╚Ťa╚Ťi joi noapte c─â dou─â persoane au c─âzut din peretele Lespezi c─âtre Cal┼úun, iar una este decedat─â.

ÔÇŁSupravie┼úuitorul a fost scos din perete de doi salvatori arge┼čeni. Acesta se afla la aproximativ 80 de metri ├«n abrupt, deasupra grohoti┼čului de la baz─âÔÇŁ, au transmis salvamonti┼čtii, dup─â o interven╚Ťie care a durat ore ├«ntregi. 

┼×eful Salvamont Arge┼č, Adrian S─ânduloiu, a solicitat, pentru ziua de joi, elicopterul pentru a interveni ├«n zon─â. Aenonava ar urma s─â ia trupul persoanei decedate, dar ┼či supravie┼úuitorul, care a r─âmas peste noapte, al─âturi de salvamonti┼čti, la Refugiul C─âl┼úu.

ÔÇŁDac─â acest lucru nu va fi posibil, vom interveni pentru aducerea supravie┼úuitorului ├«n condi┼úii de siguran┼ú─â la baza muntelui ┼či recuperarea corpului celui de-al doileaÔÇŁ, au transmis reprezentan┼úii Salvamont Sibiu.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg