Întreţinere-record: 100.000 de lei

Ultima actualizare:

    Melania Bungă,  administrator
Melania Bungă, administrator

Datorie record la întreţinere. O familie din Galaţi nu şi-a mai plătit dările de 17 ani. La avizier, apare în dreptul apartamentului lor o restanţă de un miliard de lei vechi.

Apartamentul aparţine Primăriei, care, deşi a emis o decizie de evacuare încă din 2010, n-a pus-o în aplicare, astfel că datoria a continuat să crească. După cum susţin vecinii familiei datornice, dar şi Melania Bungă, administratorul Asociaţiei de Locatari 850, în apartamentul din blocul K7, situat într-un cartier marginaş al Galaţiului, locuiesc patru persoane.

Apartamentul aparţine Primăriei , care de 2 ani încearcă să-i evacueze

simeon stalpnicul png

„În cele patru camere sociale acordate de la Primărie stau doi fii, un nepot şi o noră a titularului contractului de închiriere, care este mort. Datoria acumulată pentru neplata utilităţilor la acest apartament totalizează 96.800 de lei (adică aproape un miliard de lei vechi!). Administratorul mai spune că a sesizat Primăria, în repetate rânduri, dar nu s-a făcut nimic. „Titularul contractului de închiriere, tatăl meu, este mort, iar eu am domiciliul în Constanţa. Asta este reşedinţa mea. Aici locuieşte fratele meu, iar mama este în străinătate", susţine Nelu Neagu, unul dintre datornici. Locatarii sunt revoltaţi pentru că nu mai au apă rece şi caldă, şi nici căldură. Doar cei care şi-au permis, şi-au montat boilere. Ceilalţi, suferă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net