Ioan Neculaie, condamnat definitiv la închisoare cu executare. Omul de afaceri e dat în urmărire

Ultima actualizare:

Milionarul brașovean Ioan Neculaie a fost condamnat, vineri, la închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Decizia magistraților este definitivă. Acum, fostul patron al clubului FC Brașov este dat în urmărire.

Ioan Neculaie. Foto: Adevărul
Ioan Neculaie. Foto: Adevărul

Omul de afaceri braşovean Ioan Neculaie a fost dat în urmărire de către Poliţia Română, după ce Curtea de Apel Braşov l-a condamnat la 2 ani şi 2 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, iar condamnatul nu a fost găsit pentru punerea în executare a sentinţei.

Ioan Neculaie, condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare

Poliţia Română a publicat semnalmentele lui Ioan Neculaie pe pagina web a instituţiei, la secţiunea „persoane urmărite”, acesta fiind dat în urmărire pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a doi ani şi două luni de închisoare. Curtea de Apel Braşov l-a condamnat, vineri, 21 ianuarie, pentru infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce Ioan Neculaie a folosit arma pentru a trage în cauciucurile autoturismului său, de nervi că făcuse pană chiar înainte de a pleca la o partidă de vânătoare.

"Dispune emiterea unui nou mandat de executare a pedepsei conform prezentei. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale apelate. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare în apel rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată azi, 21.01.2022, prin punerea la dispoziţia inculpatului şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei", se arată în hotarârea 62/2022 21.01.2022, publicată pe portalul instanței de judecată.

Neculaie a mai fost condamnat pentru aceeaşi infracţiune, dar şi pentru omor din culpă, fiind eliberat condiţionat în vara anului 2018.

image

Cine este Ioan Neculaie

Ioan Neculaie (64 ani) provine dintr-o familie modestă din Codlea, iar prima lui meserie a fost cea de electrician. La un moment dat, a vândut un apartament din Codlea și a cumpărat o fermă. Mai târziu a cumpărat Uzinele de mașini Roman, de unde a exportat camioane în țări NATO, devenind primul milionar al Brașovului. A fost supranumit ”Berlusconi de Brașov”, pentru că îi plăceau starletele, numele lui fiind implicat, în 2015, în dosarul "Prostituate pentru VIP-uri" . În septembrie 2010, averea lui Ioan Neculaie era estimată la 80 de milioane de euro.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net