Jurnalista Marinela Mititelu pleacă de la Realitatea Plus. A fost numită consilier de stat


    Marinela Mititelu va lucra la GuvernFoto: arhivă personală
Marinela Mititelu va lucra la GuvernFoto: arhivă personală

Jurnalista Marinela Mititelu, realizatoare de emisiuni și dezbateri politice la Realitatea TV și ulterior la Realitatea Plus, se retrage din presă. Prezentatoarea a fost numită de prim-ministrul Ludovic Orban în funcția de consilier de stat la cabinetul vicepremierului Raluca Turcan, potrivit deciziei publicate joi în Monitorul Oficial.

Anunţul schimbării a fost făcut chiar de Marinela Mititelu pe pagina ei de Facebook. Ea a vorbit despre noua poziție, precizând că, ”după 20 de ani de presă”, a simțit nevoia să ia o pauză, şi a subliniat că nu va face politică și nici nu se va înscrie în partid.

"Voi coordona echipa de comunicare a viceprim-ministrului Raluca Turcan. Nu voi face politică, nu am și nu voi avea carnet de partid. Voi face strict comunicare, fix domeniul la care cred că mă pricep. Voi lucra zi de zi în clădirea în fața căreia am protestat iernile și verile trecute. Și eu vreau un guvern schimbat din temelii, în ciuda scrâșnetelor unui sistem anchilozat și refractar la schimbare. Sunt onorată de încrederea care mi-a fost acordată. Am găsit aici o echipă entuziastă și dornică să facă lucrurile bine. Mă bucur că am adunat până acum atât de mulți prieteni de mare calitate umană și profesională. Le mulțumesc pentru gândurile bune! Le țin pumnii colegilor mei de la Realitatea Plus! Noul proiect va crește, să fie convinși de asta.

În ce privește capitolul pe care îl încep aici, puteți conta pe o comunicare onestă și deschisă. Și eu am fost jurnalist acreditat la guvern. Și eu știu ce înseamnă să nu primești la timp și cu acuratețe o informație de maxim interes public. Suntem aici să facilităm transmiterea știrilor către public.

Trăim cu toții în această țară și vrem același lucru: să meargă lucrurile bine. Avem mult de lucru!", a notat Marinela Mititelu. 

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg