Jurnalistul Alex Dima, dezvăluiri despre moartea soţiei

simeon stalpnicul png
Alex Dima

Alex Dima ┼či-a pierdut so┼úia ├«n urm─â cu mai mul┼úi ani ┼či a fost nevoit s─â-┼či creasc─â singur fiica. Jurnalistul de la PRO TV a povestit despre tragedia prin care a trecut ┼či care l-a marcat profund.

├Äl cunoa╚Öte╚Ťi de la PRO TV. A fost corespondent de la Parlament, iar acum ├«l cunoa╚Öte╚Ťi de la emisiunea ÔÇŁRom├ónia, te iubesc!ÔÇŁ. Pu╚Ťini ╚Ötiu c─â, de fapt, Alex Dima s-a preg─âtit pentru preo╚Ťie. A f─âcut Seminarul ╚Öi Facultatea de Teologie, dar via╚Ťa l-a dus ├«n alt─â direc╚Ťie.

├Äns─â, cea mai important─â ├«ncercare din via╚Ťa lui a fost c├ónd ╚Öi-a pierdut so╚Ťia ╚Öi a fost nevoit s─â accepte aceast─â pierdere ╚Öi s─â ├«╚Öi creasc─â singur feti╚Ťa, pe sara. L-a ajutat atunci colegii de la PRO TV.

Soţia lui Alex Dima s-a stins din cauza cancerului, scrie antena 3.ro.

ÔÇŁ├Än 2009, am f─âcut un material la New York cu prin┼úesa Marina Sturza, care are un centru de ├«ngrijire paliativ─â pentru bolnavii de cancer, Hospice Casa Speran┼úei de la Bra┼čov. ┼×i ├«mi aduc aminte foarte bine cum insistam s─â o cunosc, s─â ├«n┼úeleg ce o determin─â s─â fac─â ceea ce face, s─â lucreze cu bolnavii de cancer ├«n faz─â terminal─â. O ├«ntrebam dac─â nu o ├«ncarc─â s─â fie ├«ntr-un centru paliativ. Iar ea mi-a r─âspuns c─â nu, pentru c─â sunt oameni acolo ┼či asta e misiunea ei. Am r─âmas cu treaba asta ├«n mine. Se ├«nt├ómpla undeva la sf─âr┼čit de noiembrie 2009, pe 1 decembrie a intrat materialul cu ea la Pro TV, iar o lun─â mai t├órziu am aflat c─â so┼úia mea are cancer. C├ónd eram jos, oamenii de aici, de la Pro TV, m-au luat ┼či m-au ridicat. M-au ajutatÔÇŁ, a povestit jurnalistul Alex Dima, citat de antena3.ro.

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg