Mai mulți angajați CFR, găsiți beți la serviciu. S-au ales cu dosare penale

Polițiștii de la Transporturi, alături de colegii lor de la Autoritatea de Siguranţă Feroviară de la nivelul Autorităţii Feroviare Române, au făcut o descoperire îngrijorătoare pentru toți românii care circulă cu trenul! Mai precis, mai mulți angajați CFR au fost prinși beți la serviciu! Acum, cei depistați în această situație au dosare penale.

Polițiștii au testat 1.000 de persoane / foto: IGPR
Polițiștii au testat 1.000 de persoane / foto: IGPR

Atunci când folosim orice mijloc de transport în comun, indiferent care ar fi acesta, ne urcăm în el fiind convinși de faptul că angajații care trebuie să vegheze la siguranța noastră sunt profesioniști desăvârșiți.

Ei bine, din păcate, pentru unii angajați de la CFR, lucrurile nu era chiar atât de importante, iar autoritățile i-au prins beți la serviciu! Undeva în jur de 1.000 de oameni au fost verificați cu aparatul etilotest, de către polițiștii de la Transporturi, alături de colegii lor de la Autoritatea de Siguranţă Feroviară de la nivelul Autorităţii Feroviare Române, iar 10 dintre aceștia au fost prinși beți.

Controalele au avut loc în perioada 6 iunie – 30 septembrie, iar angajații găsiți la muncă sub influența băuturilor alcoolice au acum dosare penale. Printre aceștia, se pare că au fost 2 electromecanici, un șef de echipă de întreținere, cât și o femeie impiegat. Controalele au avut ca scop prevenirea producerii accidentelor feroviare, potrivit comunicatului celor de la IGPR.

Mai mulți angajați CFR au fost găsiți beți la serviciu

„Obiectivele acţiunilor au fost prevenirea producerii de evenimente/accidente feroviare, prevenirea riscurilor profesionale, protecţia sănătăţii şi securităţii lucrătorilor, eliminarea factorilor de risc şi accidentare, verificarea respectării serviciului continuu maxim admis pe locomotivă şi prevenirea şi combaterea consumului de alcool şi substanţe interzise, în timpul serviciului, la bordul locomotivelor/automotoarelor, în trenuri, staţii de căi ferate, depouri de locomotive, revizii de vagoane şi halte de mişcare/călători.

Au acţionat poliţişti de la transporturi, lucrători de la A.S.F.R., sprijiniţi de angajaţi feroviari, care au executat 495 de controale, au legitimat 949 de persoane cu atribuţii în siguranţa circulaţiei şi au efectuat verificări în 232 de unităţi de cale ferată şi 145 de trenuri”, au comunicat cei de la IGPR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net