Nicolae al României a devenit tată pentru a doua oară! Ce nume va purta bebelușul

Ultima actualizare:

Nicolae al României are toate motivele să fie fericit! Nepotul regretatului Rege Mihai I a anunțat că soția sa a născut vineri, 15 aprilie, un băiețel perfect sănătos.

Nicolae al României și Alina Binder au devenit părinții unui băiețel Sursă: Profimedia
Nicolae al României și Alina Binder au devenit părinții unui băiețel Sursă: Profimedia

Familia lui Nicolae al României a devenit vineri, 15 aprilie, mai numeroasă. Soția sa, Alina Binder, a adus pe lume un băiețel de nota 10, la Maternitatea Polizu, conform spuselor acestuia. Nicolae a anunțat public nașterea fiului său și a subliniat cât de fericit este. În mesajul în care a vorbit despre micuț. Nicolae a subliniat că fiul său s-a născut în apropierea unei zile cu însemnătate specială pentru regretatul Mihai I.

„Cu recunoştinţă profundă pentru darul Proniei Divine şi cu o nemărginită bucurie, vă împărtăşesc vestea naşterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie, la ora 02:05. Strănepotul Regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea şi fiul nostru sunt în stare de sănătate perfectă. Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai şi deopotrivă pentru poporul român: Reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti, acum 30 de ani, după 45 de ani de exil. Mulţumim cu recunoştinţă tuturor românilor care ne sunt alături cu dragostea şi entuziasmul lor”, a fost mesajul lui Nicolae. 

Citește și: Cine este Alina Binder, soția lui Nicolae al României 

Nicolae și Alina Binder mai au un copil, o fetiță pe nume Maria-Alexandra, care s-a născut tot la Spitalul Polizu în data de 7 noiembrie 2020. 

Nicolae și Alina s-au căsătorit în anul 2018 la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia. Petrecerea care a urmat a fost una fastuoasă, cu bugate alese și băuturi fine. La bucuria mirilor au fost părtași cei 200 de invitați care au petrecut până în zori. 

Alina Binder are un CV impresionant 

Alina Binder are un trecut amoros discret. Înainte de a deveni soția lui Nicolae, ea a avut o relație de aproximativ șase ani cu fiul fostului Ministru de Interne, Vasile Blaga. 

Parcursul profesional și hobby-urile soției lui Nicolae sunt, însă, impresionante. Alina Binder a urmat Şcoala de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a terminat Colegiul Naţional „I.L. Caragiale”. Ulterior, a studiat la Academia de Studii Economice şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA.

Vezi și: Ce spune Nicolae al României despre relația tensionată cu Principesa Margareta

Pasionată de pilotaj, ea a lucrat la Asociația Piloților Privați România, apoi la Asociația Piloților Privați din Marea Britanie, la departamentul Relații Publice. În plus, ea a urmat cursurile necesare pentru a obține atestatul de pilot!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net