Noaptea Muzeelor, un succes, în ciuda vremii urâte

Ultima actualizare:

    Bucureștenii au stat la coadă să viziteze Primăria
Bucureștenii au stat la coadă să viziteze Primăria

Zeci de mii de oameni din toată țara și-au petrecut seara de sâmbătă luând la pas muzeele, galeriile de artă, bibliotecile, chiar și grădinile zoologice. A fost Noaptea Muzeelor, eveniment ajuns la ediția cu numărul 17.

În București au fost deschise 51 de instituții de cultură. Nu și Muzeul Antipa, cel mai căutat în anii trecuți, care acum a pregătit unele surprize online. În schimb, și-a deschis larg porțile pentru vizitatori Primăria Capitalei, pregătind proiecții video și o expoziție cu imagini de demult. În ciuda vremii urâte, bucureștenii au stat cuminți la coadă, cu umbrelele în mână. Conform PRO TV, cozi s-au format și la Arcul de Triumf, pentru expoziția dedicată Casei Regale a României, dar și pentru priveliște.15.000 de oameni au vizitat Muzeul Astra din Sibiu în decurs de doar câteva ore. Aici s-a organizat un maraton gastronomic, pe ritmuri de muzică populară, s-au servit 1.000 de porții de papricaș, tocană de ceapă cu mămăligă, ciorbă de oaie și multe alte bunătăți.

Și animalele de la Grădina Zoologică din Târgu Mureș s-au bucurat de admiratori până la miezul nopții. Cei de la Muzeul Național al Banatului s-au gândit să îmbine utilul cu plăcutul și să organizeze un maraton de vaccinare. De la ora 15.00 și până târziu în noapte, medicii i-au așteptat pe vizitatori cu seringile pregătite, într-o zonă special amenajată.


    Muzeul Astra din Sibiu, foarte animat
Muzeul Astra din Sibiu, foarte animat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net