Oana, ce-l mai sorbi din priviri pe Vanghelie!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Marian Vanghelie a împlinit, marţi, 44 de ani. Şi cum putea să sărbătorească altfel decât alături de iubita sa, Oana Niculescu-Mizil? Ei bine, împreună cu cei aproximativ 30 de invitaţi Vanghelie a petrecut la un restaurant de lux din Pipera, departe de ochii curioşilor.

De când şi-au recunoscut relaţia, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, şi deputatul PSD, Oana Niculescu-Mizil (36 de ani), nu se mai ascund. Mai mult, ei îşi declară dragostea public, astfel încât lumea să nu mai vorbească pe la colţuri.

De altfel, în urmă cu patru zile, de ziua lui Marian Vanghelie, Oana i-a urat iubitului ei, pe blogul personal, "La mulţi ani!" şi i-a dedicate o melodie.

"Astăzi, este, într-adevăr, o zi frumoasă. Este aniversarea zilei de naştere a unei persoane dragi mie...cel căruia îi urez tot ce se poate ura de bine şi de frumos este Marian Vanghelie, coleg şi prieten, un om important în viaţa mea. La mulţi ani, Marian!".

În seara aceleiaşi zile, cei doi iubiţi, alături de prieteni, au petrecut până târziu la un restaurant de fiţe din Pipera, Phill. Potrivit naşii.ro, Vanghelie a avut cam 30 de invitaţi, printre care s-au aflat şi mama Oanei, Lidia, marea iubire a lui Nicu Ceauşescu, Donca, împreună cu soţul ei, şi unchiul Oanei, Serghei Mizil.

S-au distrat într-un restaurant de fiţe din Pipera

Restaurantul ales de Vanghelie pentru a-şi serba ziua de naştere este situat în Pipera, destul de departe de oraş. Este un local deosebit, cu bucătăria la vedere şi cu loc de joacă pentru copii.

Oana i-a făcut urări iubitului ei, pe blogul personal

simeon stalpnicul png

Preţurile sunt, însă, pe măsură. De pildă, o salată costă între 29 şi 53 de lei, o supă între 18 şi 65 de lei, aperitivele între 25 şi 70 de lei, peştele între 32 şi 170 de lei, iar un desert între 17 şi 43 de lei. Dar, asta nu e o problemă pentru primarul Sectorului 5.

Aşa arată localul în care a organizat Vanghelie petrecerea

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

Vanghelie şi Oana Mizil, probleme cu patul!

Primarul Vanghelie stă cu soacra până îşi ia vilă - FOTO

Vanghelie, dacă tot îi iei vilă, plăteşte-i şi maşina!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
minivacanta jpeg
fructe si legume jpg
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net