INCREDIBIL! O gravidă în luna a noua a fost numită director la o şcoală din Vrancea

5 septembrie 2013
article img
Medicul care asistă la naştere va efectua şi prelevarea sângelui placentar

Mai are doar câteva zile până naşte şi, probabil, nici măcar nu va prinde deschiderea noului an şcolar, care va avea loc în 16 septembrie. Cu toate acestea, o femeie însărcinată în luna a noua a fost numită director la o şcoală din judeţul Vrancea, relatează România TV.

Începe şcoala şi odată cu acest eveniment ies din nou la iveală aberaţiile din sistemul educaţional românesc. Una dintre multele aberaţii este numirea în funcţia de director al unei şcoli din judeţul Vrancea a unei femei însărcinate în 9 luni.

Mai simplu spus, poate naşte oricând de acum înainte şi există posibilitatea ca nici măcar la festivitatea de deschidere a noului an şcolar să nu ajungă, măcar pentru a fi văzută la faţă de elevi.

La momentul nominalizării cadrelor didactice pentru funcţiile de director de şcoli atât inspectoratul şcolar, cât şi profesoara nominalizată au ignorat faptul că ea nu îşi va putea exercita funcţia, trasmite România TV.

Astfel Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea se vede nevoit ca, în mai puţin de o săptămână, să numească un alt director de şcoală.

Totuşi, după terminarea concediului de creştere a copilului, profesoara îşi va relua postul, întrucât nu a renunţat la funcţie şi nici nu a fost demisă de inspectoratul şcolar.