Avem cu ce ne lăuda! O fabrică din România produce sărmăluţe pentru export
O caserolă cu 8 sărmăluţe româneşti se vinde în Suedia cu 6,5 euro, potrivit România TV. Şi nu doar acolo vor ajunge preparatele noastre. Sarmalele vor sta de sărbători pe mesele din Ungaria, Franţa, Spania şi Suedia.
“Eu am făcut reţeta de la mama, de la soacra, de aici de acolo. Punem sare, piper, boia, multa ceapă, mărar, cimbru orez şi carne de porc. Şi punem şi suflet”, spune Bajko Eniko, soţia patronului, potrivit sursei citate mai sus.
Sarmalele sunt fierte, ambalate în caserole de 450 şi 850 de grame, congelate şi apoi transportate în magazinele locale, marile lanţuri de hipermarketuri şi în străinătate.
Dacă v-am făcut poftă uitaţi câteva reţete de la cititorii noştri.
Reţete de la cititori: Sărmăluţe cu ciuperci de post cu mămăliguţă şi smântână – Adina Stoica