Au început reducerile de dinainte de reduceri!

Ultima actualizare:

    Reporterii Click!  au dat o tură prin magazine şi îţi spun ce poţi  cumpăra cu bani puţini.
Reporterii Click! au dat o tură prin magazine şi îţi spun ce poţi cumpăra cu bani puţini.

Sărbătorile de iarnă au trecut, marfa comercianţilor a rămas pe rafturi! Este vorba despre produse a căror stocuri nu au fost epuizate, iar acum se vând la preţuri reduse şi cu până la 70%. Reporterii Click! au dat o tură prin magazine şi îţi spun ce poţi cumpăra cu bani puţini.

Îmbrăcăminte, încălţăminte, produse alimentare, electrice şi electrocasnice, jucării şi cosmetice...Sunt produse care nu s-au vândut de sărbători şi care acum se dau la promoţii, cu discount sau la preţuri reduse şi cu până la 70%. La Carrefour, anumite alimente se vând câte două la preţ de unul, dar se mizează foarte mult şi pe strategia "cumperi două produse, iar al doilea este redus cu 20%." Preţuri mici sunt la sucuri, băuturi alcoolice, mezeluri dar şi carne de porc.

Practic, tot ceea ce nu s-a consumat în perioada Crăciunului şi a Revelionului. La Tina R, vei găsi rochii elegante la preţuri mai mici, paltoane la preţuri reduse, chiar şi genţi sau poşete. Nu mai punem la socoteală încălţămintea. Cizmele şi ghetele s-au ieftinit la Otter, Office, Deichmann, Leonardo. De asemenea, marile lanţuri de magazine care comercializează produse electrocasnice au afişat şi ele promoţii.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
ardeal jfif
carte de identitate electronica jpg
lalla jpg
348626002 257237036847126 7114836432892579766 n jpg
empatie scaun cu rotile pacient shutterstock 1562124124 jpg
Bordel Constanta jpg
buzau smochine1  jpg