Guvernul vrea să renunţe la cota unică de impozitare


    Leul s-a apreciat uşor
Leul s-a apreciat uşor

Guvernul vrea să renunţe la cota unică de impozitare, informează România Tv.

Potrivit strategiei fiscale 2014-2016, publicată pe site-ul Ministerului de Finanţe, Executivul va introduce impozitul diferenţiat pe venit, cu trei cote: 8%, 12% şi 16%.

Impozitarea progresivă a mai fost inclusă în programul de guvernare pentru, însă atunci PNL a ameninţat că va ieşi de la guvernare dacă măsura va fi aplicată. Prin urmare, măsura nu a fost pusă în aplicare, dar acum apare din nou în stategia pe 2014-2016, de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Într-un un nou document postat pe site-ul Ministerului Finanţelor apare cota diferenţiată de impozitare, de 8, 12 şi 16 procente, însă nu sunt precizate plafoanele pentru care acestea vor fi aplicate.

În acelaşi document este prevăzută reducerea CAS pentru angajatori cu 5%, începând cu iulie 2014. Totodată, documentul revizuieşte prognoza pentru inflaţie de la 3,3 la 2,4 la sută, prevede intrarea în vigoare, din 2015, a unui nou regim de impozitare pentru petrol şi gaze.

De asemenea, documentul stipulează introducerea şomajului parţial pentru cei care, şomeri fiind, vor obţine joburi part-time, veniturile urmând să se cumuleze.

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
serban huidu si mihai gainusa
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
cub anastasia soare png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg