În Otopeni s-au vopsit balustradele cu tot cu împrejurimi! Mașinile parcate în jur, victime colaterale!

Mai multe imagini care eviden╚Ťiaz─â modul defectuos ├«n care se execut─â lucr─ârile ├«n ╚Ťara noastr─â au ajuns virale pe internet, publicate de un internaut revoltat. ├Än Otopeni, balustradele unei pasarele au fost vopsite cu tot cu borduri ╚Öi chiar ╚Öi vehiculele parcate dedesubtul podului au fost ÔÇ×pictateÔÇŁ! Iat─â fotografiile care au f─âcut ├«nconjurul internetului!

balustrada otopeni1 jpeg
În Otopeni s-au vopsit balustradele cu tot cu împrejurimi Foto: Facebook

Pentru cei ce aveau impresia c─â ├«n Rom├ónia ÔÇ×se fur─âÔÇŁ din materiale, ei bine iat─â c─â, de fapt,   produsele necesare sunt folosite din abunden╚Ť─â, uneori chiar ╚Öi unde nu trebuie! Mai mul╚Ťi ╚Öoferi s-au trezit cu autoturismele ÔÇ×pictateÔÇŁ de-a dreptul, dup─â o treab─â ÔÇ×bine f─âcut─âÔÇŁ ├«n Otopeni.

În Otopeni s-au vopsit balustradele cu tot cu împrejurimi!

Mai mul╚Ťi muncitori ╚Öi-au canalizat Picasso-ul interior atunci c├ónd au primit sarcina de a vopsi c├óteva balustrade. Pe l├óng─â ÔÇ×obiectul munciiÔÇŁ, ace╚Ötia au ├«mpr─â╚Ötiat vopsea ro╚Öie ╚Öi pe bordurile de l├óng─â, dar - ╚Öi mai grav - ╚Öi pe ma╚Öinile parcate sub pasarela cu pricina.

Problema a fost semnalat─â de un internaut, care a publicat imaginile pe platforma Facebook. ├Än fotografiile cu pricina, se poate observa cum pe l├óng─â balustradele proasp─ât vopsite, ├«ntreg ÔÇ×decorulÔÇŁ a prins nuan╚Ťe ro╚Öiatice.

ÔÇ×├Än Otopeni s-au vopsit balustradele podului. Cu tot cu ceea ce era prin zon─â: ma╚Öini parcate, ma╚Öini ├«n trecere, oameni, buruieni, st├ólpi, borduri. Totul s-a vopsit. S─â fie frumos! 

Poate fi pulbere electrostatic─â / vopsea pulbere. Dac─â este a╚Öa - ╚Öi sper─âm c─â este a╚Öa, ╚Öi se poate cur─â╚Ťa, c├ót rezist─â pe balustrad─â?ÔÇŁ, a scris persoana care a publicat imaginile ├«n mediul online.

stanga
dreapta
balustrada otopeni1 jpeg
balustrada otopeni2 jpeg
otopeni jpeg

├Än dreptul post─ârii, internautul a primit un r─âspuns din partea purt─âtorului de cuv├ónt al Ministerului Transporturilor, Alin ╚śerb─ânescu, care a explicat c─â firma care a f─âcut lucrarea respectiv─â ar trebui s─â ia m─âsuri pentru remedierea problemelor produse.

ÔÇ×Firma care a lucrat acolo trebuie s─â ia m─âsuri pentru remedierea problemelor produse.ÔÇŁ, a reac╚Ťionat Alin ╚śerb─ânescu. Cu toate acestea, Ministerul Transporturilor nu a transmis ╚Öi care este firma responsabil─â, p├ón─â ├«n momentul redact─ârii acestui articol.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

anca pandrea 1 jpeg
image png
Andreea, Cristi Balan
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
FotoJet jpg
dani otil gabriela prisacariu
5 poza mare JPG
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Andreea, Cristi Balan
5 poza mare JPG
harriotte miss univers marea britanie instagram (3) png
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg