În Otopeni s-au vopsit balustradele cu tot cu împrejurimi! Mașinile parcate în jur, victime colaterale!

Mai multe imagini care evidențiază modul defectuos în care se execută lucrările în țara noastră au ajuns virale pe internet, publicate de un internaut revoltat. În Otopeni, balustradele unei pasarele au fost vopsite cu tot cu borduri și chiar și vehiculele parcate dedesubtul podului au fost „pictate”! Iată fotografiile care au făcut înconjurul internetului!

În Otopeni s-au vopsit balustradele cu tot cu împrejurimi Foto: Facebook
În Otopeni s-au vopsit balustradele cu tot cu împrejurimi Foto: Facebook

Pentru cei ce aveau impresia că în România „se fură” din materiale, ei bine iată că, de fapt,   produsele necesare sunt folosite din abundență, uneori chiar și unde nu trebuie! Mai mulți șoferi s-au trezit cu autoturismele „pictate” de-a dreptul, după o treabă „bine făcută” în Otopeni.

În Otopeni s-au vopsit balustradele cu tot cu împrejurimi!

Mai mulți muncitori și-au canalizat Picasso-ul interior atunci când au primit sarcina de a vopsi câteva balustrade. Pe lângă „obiectul muncii”, aceștia au împrăștiat vopsea roșie și pe bordurile de lângă, dar - și mai grav - și pe mașinile parcate sub pasarela cu pricina.

Problema a fost semnalată de un internaut, care a publicat imaginile pe platforma Facebook. În fotografiile cu pricina, se poate observa cum pe lângă balustradele proaspăt vopsite, întreg „decorul” a prins nuanțe roșiatice.

În Otopeni s-au vopsit balustradele podului. Cu tot cu ceea ce era prin zonă: mașini parcate, mașini în trecere, oameni, buruieni, stâlpi, borduri. Totul s-a vopsit. Să fie frumos! 

Poate fi pulbere electrostatică / vopsea pulbere. Dacă este așa - și sperăm că este așa, și se poate curăța, cât rezistă pe balustradă?”, a scris persoana care a publicat imaginile în mediul online.

În dreptul postării, internautul a primit un răspuns din partea purtătorului de cuvânt al Ministerului Transporturilor, Alin Șerbănescu, care a explicat că firma care a făcut lucrarea respectivă ar trebui să ia măsuri pentru remedierea problemelor produse.

Firma care a lucrat acolo trebuie să ia măsuri pentru remedierea problemelor produse.”, a reacționat Alin Șerbănescu. Cu toate acestea, Ministerul Transporturilor nu a transmis și care este firma responsabilă, până în momentul redactării acestui articol.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net