Patru zile de carnaval pe străzile Capitalei! FOTO

4 iunie 2015
image
The Brigade of Tricks sau invazia jucăriilor în mărime naturală pe străzile Capitalei

Improvizaţie, dans, muzică, teatru pe catalige sau acrobaţie. Peste 150 de artişti din şapte ţări vor pune timp de patru zile stăpânire pe străzile din centrul Capitalei. Este vorba de unul dintre cele mai mari festivaluri-carnaval dedicate teatrului stradal din Europa.

Cei mai buni artişti din Franţa, Italia, Spania, Olanda, Slovacia, Marea Britanie şi România vor prezenta 24 de spectacole în cele mai importante zone din centrul Bucureştiului. Prestaţiile trupelor vor putea fi urmărite de joi (4 iunie) până duminică în Piaţa George Enescu, Piaţa Universităţii, Piaţa Roma, Piaţa Sf Anton şi pe toate străzile din Centrul Istoric.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image

Dacă joi spectacolele au loc între orele 19.00-22.45, vineri şi sâmbătă distracţia începe de la 17.00 până la 23.00, iar duminică de la 17.00 la 21.00. Click! vă recomandă două spectacole italiene: „Carillion”, cu mimi şi balerine şi ”Meraviglia”, cu acrobaţii aeriene şi echipamente de scenă impresionante. Merită văzută şi prestaţia francezilor de la ”The Brigade of Tricks”, o paradă a jucăriilor în mărime naturală, de la păpuşi din cutii muzicale la soldăţei gigant. Accesul la toate spectacolele este gratuit, iar programul exact poate fi consultat pe www.bfitfestival.arcub.ro şi www.arcub.ro. 

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
anca turcasiu jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png
apple 1853337 1280 jpg
examen bac jpeg
BeFunky collage (21) jpg