Pensiile vin mai târziu în Iaşi. Anagajaţii Poştei au pierdut pe drum sacul cu bani

Ultima actualizare:

Şoferul care transporta încărcătura valoroasă nu şi-a dat seama că un deal, pe care-l urca cu maşina, îi va face viaţa un calvar. În timp ce urca dealul din satul Tomeşti, el nu a băgat de seamă că sacul cu bani din maşină a căzut pe şosea. Banii pe care-i transporta au fost luaţi de vânt şi au atras imediat curioşi, care au binecuvântat cerul pentru darul venit din senin.

Un poliţist din localitate a observat mai mulţi localnici care culegeau bancnotele de pe marginea drumului. El a crezut iniţial că e vorba de un accident rutier şi că banii sunt cioburi de sticlă din parbrizele maşinilor implicate în evenimentul rutier. Când s-a apropiat a realizat că are de-a face cu ceva ieşit din comun. Omul legii a reuşit să recupereze doar 390 de lei din suma totală şi a reportat cazul autorităţilor locale.

Maşina care transporta banii nu era una specială pentru transport valori. Maşina avea o gaură şi probabil din cauza zdruncinăturilor sacul a căzut jos. Poliţistul care a trecut prin zonă a crezut că a avut loc un accident şi s-a oprit. Pe urmă a văzut localnici care culegeau bani din şanţ. A luat suma ce mai rămăsese, respectiv 390 de lei şi sacul şi a venit la primărie”, a declarat primarul din Tomeşti, Ştefan Timofte, pentru sursa citată.

Banii pensionarilor vor ajunge cu întârziere în localitatea Cosmeşti, din cauză că aceştia au fost pierduţi pe drum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net